Yardım Asus dual rx6650xt 8 gb 8000 tl mi alayım zotac rtx 3060 12 gb 8000 tl mi alayım

oyun olarak sayamam çoğu popüler oyunları oynarım 8 gb vram yeter 1080 p için ama rtx 3060 alayım bence satma açısından da daha iyi performans olarak 6650 xt ama ne alayım senin cevabın ne
Yine de VRAM olarak çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorsan 6700 falan kovala onları da pazarlıkla falan 8.500-9.000'e denk getirirsin. Bence tekrar satma konusunu 1-2 yıl içinde düşünmüyorsan dert etme. Ek olarak ikisinin de satarkenki piyasası gayet ideal. iPhone ve Samsung gibi değiller.

Örnek bir ilan atayım mesela 8K ya olur demiş Face gruplarında falan daha ucuza da bulunur. Ben 7K ya alanları falan bile gördüm o kartı.
Örnek ilan deyip sahibindendeki en ucuz ilanı atmışsın hocam :) PG de yok demiş Ordu'da ikamet edenler haricinde zor alınır. Face gruplarında akşama kadar dolaşıyorum bu fiyata 1 tane bile görmedim. olsa durmaz zaten anında satılır
1778161272414.webp

Ordu. Olay zaten kendi şehrinden bulabilmek.
Orası öyle zaten örnek attım dediğim gibi.
Örnek ilan deyip sahibindendeki en ucuz ilanı atmışsın hocam :) PG de yok demiş Ordu'da ikamet edenler haricinde zor alınır. Face gruplarında akşama kadar dolaşıyorum bu fiyata 1 tane bile görmedim. olsa durmaz zaten anında satılır
Alıntıyı görüntüle
Face gruplarına bayadır bakmıyorum ama en son sahibindenden baya ucuzdu fiyatları.
oradaki yorumlarda ben varım pg ile satmıyorum demiş
Ben olsam ben de satmam o konuya bir şey diyemiyorum iki taraf da kendince haklı.

benim şehrimde 8000 rtx 3060 ti buldum ama furmark yapacak pc si yok bende de pc yok alamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olsa alırız
Bir bilgisayarcıda vs buluşur denersiniz en kötü o çok dert değil. Ben işlemci satarken alıcı güvenmedi test etmem lazım dedi bilgisayarcıda yaptık satışı, test parasını o ödedi tabi ne kadar verdi adamlara bilmiyorum 😀

geçen sene bu fiyatlara satmıştımAlıntıyı görüntüle
geçen sene bende 7 bine bile almıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir bilgisayarcıda vs buluşur denersiniz en kötü o çok dert değil. Ben işlemci satarken alıcı güvenmedi test etmem lazım dedi bilgisayarcıda yaptık satışı, test parasını o ödedi tabi ne kadar verdi adamlara bilmiyorum 😀
bende dedim pc cide test ettirek dedim dediki ekran kartını alıp bir sıkıntı bulursan aldığın gün iadesini verebilirim dedi ama ben güvenmiyorum aynı şehirdeyiz ama ona rağmen pg diyim mi

Geri