SADECE 7/24 ÇALIŞACAK, EKRAN KARTI ÖNEMSİZ METİN2 MULTICLIENT PC

Reaksiyon skoru
1
Evde 7/24 çalıştırabileceğim Metin2deki otomatik avdaki multi clientlerimi açık bırakabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. 2. el olmasında sorun yok. Metin2 direkt olarak işlemci üzerinden çalışıyor fakat ekran kartı da istediğini biliyorum. O yüzden ekran kartı gücünün pek önemli olmadığını düşünüyorum. 1050ti falan bile çok çok yeterli olacağı görüşündeyim. Hangi parçaları tercih etmeliyim bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 8-10 client arasında açmayı planlıyorum. Wifi ihtiyacım yok. Ethernet kullanacağım

Stabil her sistem olur hocam fark etmez siyah ekran yemiyorsa client devam.Güç tüketimi düşük sistemlere yönel faturan kabarık olmasın :D

Stabil her sistem olur hocam fark etmez siyah ekran yemiyorsa client devam.Güç tüketimi düşük sistemlere yönel faturan kabarık olmasın :D
siyah ekranla yese bile sorun yok client kapanmadığı sürece. Monitör dahi almayacağım. Uzaktan kontrol ile ana bilgisayarımla kontrol edeceğim. Zaten performans minimum seviyede tutma planım var. Tamamen fiyat performans. Başka oyun oynanmayacak. Tek özelliği ve isteğim 7/24 açık kalacak olması :D Ayrıca fatura ile ilgili de bir sorunum yok güneş paneli sistemi mevcut evimde

ben apu işlemci ile oynuyorum tavsiye ederim

gt730 gt1030 vs işini fazlasıyla görür hocam daha üstüne çıkmak gereksiz olur.

tabi o da yeter hangisi daha ucuza halledilecekse onu toplayın

5600Gli APU sistemin yeterli olacağını söyleyen dostlar var acaba ekran kartı yerine böyle bir şeye mi yönelsem
DDR 4 apu islemci al kafan rahat olur. 1 parca daha az olur. 8 gb ram fazlasiyla yeter. 128 gb ssd de yeter, 500 watt psu hatta daha düşüğüde yeter,

Son düzenleme:
Evde 7/24 çalıştırabileceğim Metin2deki otomatik avdaki multi clientlerimi açık bırakabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. 2. el olmasında sorun yok. Metin2 direkt olarak işlemci üzerinden çalışıyor fakat ekran kartı da istediğini biliyorum. O yüzden ekran kartı gücünün pek önemli olmadığını düşünüyorum. 1050ti falan bile çok çok yeterli olacağı görüşündeyim. Hangi parçaları tercih etmeliyim bir bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 8-10 client arasında açmayı planlıyorum. Wifi ihtiyacım yok. Ethernet kullanacağım
Genel olarak toplamaya baktigimda fiyati 10k ya ulasiyor suanda. Ama 2. El pc satiyorlarya letho/sahibindende daha ucuza bulabilirsin boyle bir sistemi. Aklına yatarsa bu sitelerden kendine bir pc seç konuş pazarlikla daha ucuza getirebilirsin.

Genel olarak toplamaya baktigimda fiyati 10k ya ulasiyor suanda. Ama 2. El pc satiyorlarya letho/sahibindende daha ucuza bulabilirsin boyle bir sistemi. Aklına yatarsa bu sitelerden kendine bir pc seç konuş pazarlikla daha ucuza getirebilirsin.
5600G-2x8 16gb Ram-B450 Anakart-500W bir psu-500GB bir ssd fazlasıyla işimi görecektir diye tahmin ediyorum. Bilgisayara monitör bile bağlamayacağım, sadece 7/24 zombi olarak çalışması benim için yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri