r5 5500 buldum 1800 e ama 1 pini kırık sorun olurmu oRyzen 5 5600- RX 6700 veya XT modeli.
Bu bütçede toplayabileceğin en iyi sistem Ryzen 5 5600- RX 6700 XT, belirttiğim parçaları araştır.birde ssd soruma yanıt verecek varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
r5 5500 buldum 1800 e ama 1 pini kırık sorun olurmu o
ddr4 ramlerde xmp ve expo yok hocam o manuel oc hızlarıbiraz ekran kartı fiyatlarına bakarsan 2.elden o paraya 2060 alabilirsin veya bütçeyi biraz daha çıkabilirsen rx6600 alabilirsin
birde emreye katılıyorum 3000 liraya 3600 alacağına 4000liraya 5600 al
birde ramleri alırken ürün kodunu satıcıya sor epey gibi sitelerden uyumluluğa bak expo desteklemiyorsa 3200mhz almanın bir önemi kalmaz daha düşük mhzde çalışır verimi düşer
ssd soruma yanıt verebilirmisn açıklamada varddr4 ramlerde xmp ve expo yok hocam o manuel oc hızlarıddr5 ile geldi expo ve xmp özellikli ramler
bulamadım dostssd soruma yanıt verebilirmisn açıklamada var
yazım yanlışı olmuş galiba hocam. gtx serisi ekran kartıRtx 1070 pahalı.
taşınabilir harici ssd var 500gb evde ona windowsu fln kurup normal kullanabilirmiyim yoksa yeniden ssd almammı lazımbulamadım dost
Max Bütçe ne kadarekteki dosyalardaki bileşenlerle olacak ssd olarakda evde 500gb ssd var harici olur mu yoksa almam lazımmı.darboğaz olurmu yada daha uygun toplayabilirmiyim yardın ederseniz sevinirim
20kMax Bütçe ne kadar
Evet, kusura bakmayın.yazım yanlışı olmuş galiba hocam. gtx serisi ekran kartı
toplamı daha ucuza geliyor ancak neden böyle bir şey yapayımPSU'lu kasa al onlara o kadar para vereceğine