🔥İndirim Fazeon F25 Curved Panoramik Temperli Camlı Kasa 8.061 TL !

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,325
Arkadaşlar hem siyah hem beyazı var. Beyazı 250 TL daha fazla. Lian Li O11 Vision Compact'ın curved modeli ama bence çok daha şık. Curved temperli camı tek parçadan oluşuyor. Kasa kalitesiz kesinlikle değil kablo geçen yerlere bakınca bile anlaşılıyor bence. Üzerinde ahşap detayları da var yurt dışında çok tutuluyor bu ahşap kısımları olan kasalar (Ben pek sevemedim o kısmı). İçindeki 850w Güç kaynağını kullanmanızı çok tavsiye etmiyorum özellikle yüksek bütçeli setuplarda. Kasa biraz yüksek bütçeli olduğu için PSU'da tamamen çöp müdür bilemiyorum ama tahminimce C Tier veya D+ civarı olabilir.
Siyah: https://www.itopya.com/fazeon-f25-8...b-fanli-type-c-siyah-atx-gaming-kasasi_u32597
Beyaz: https://www.itopya.com/fazeon-f25-8...b-fanli-type-c-beyaz-atx-gaming-kasasi_u32596

@yusuf7878 Hocam bu kasadaki güç kaynağını biliyor musunuz?

@yusuf7878 Hocam bu kasadaki güç kaynağını biliyor musunuz?
1778181912394.webp

Tier List üzerinde var. Ben kullanılmadan satılması taraftarıyım. E tier'e düşebilir duruma göre ki zaten 750W bir güç kaynağı, 850W değil.

Bu kasayı arkadaşlar arasında çok konuştuk 5 6k arası okey harici sıkıntı

İçindeki PSU'yu çıkarıp ayrı şekilde 6k ya satsalar 10 numara zaten de ayrı satmıyolar :(

çok para bi numarasıda yok gibi ay tink
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki PSU'yu çıkarıp ayrı şekilde 6k ya satsalar 10 numara zaten de ayrı satmıyolar :(
2 ye pg dolapta falan ucucrursun 3-5 güne fazlasıda eder beklersen

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
yok abi o zaman 3-4k belki. ciddi numarası olmayan bi ürün
Başına Lian li gelse 10k hocam bu kasa ben sana öyle söyliyim. Vision compact modelinden daha şık duruyor bence.

Başına Lian li gelse 10k hocam bu kasa ben sana öyle söyliyim. Vision compact modelinden daha şık duruyor bence.
Güzel gözüküyor gözükmesinede fanlar ve kasa ne kadar kaliteli mesela? Bunlar bilinmiyor. Ayrıca Reverse fan bile takmamışlar. Fanları çevirip yolluyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
o11 i 5.5 dan aldıkta kasa ağırlığı bile farklı abi kıyaslanmaz

Aşırı güzel kasaymış ama çok pahalı be

Bunun malzeme kalitesi nasıldır, metal sac kalın mı, QC'si nasıldır, fanları ne kadar kaliteli, kasa içi akustiği nasıl bilmek güç. Fazeon abd'de rampage kıvamında bir marka diye biliyorum, belki geliştirilmiştir marka kalitesi ama bu fiyatlarda daha iyi bilinen markalara yönelmek bence daha mantıklı.

Güzel gözüküyor gözükmesinede fanlar ve kasa ne kadar kaliteli mesela? Bunlar bilinmiyor. Ayrıca Reverse fan bile takmamışlar. Fanları çevirip yolluyorlar.
Hocam bu o mantık bir kasa değil bence. O11 Compact alan adamlar nasıl ful sıvı soğutmasına bile lian li fan döşüyor onun gibi düşünün. Bu kadar showcase bir kasa alıp stok fanların kullanılacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,939
Üyeler
194,744
Son üye
hakanyrln
Geri