Razer'ı 6 aydır kullanıyorum, mikrofon ve ses kalitesi olarak çok beğeniyorum. Daha öncesinde de Logitech'i kullanıyordum. Logitech Razer'a göre daha rahat kafada ama ses ve mikrofon kalitesi Razer'da daha iyi
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com
Simgot EW300 ve yanına yukarıdaki ses kartlarından birini alın. Hem daha mantıklı hem de IEM tarafında kablo falan sorun yaşarsanız Wraith'de yedek IEM kablolar da satılıyor. Keza kulak içi silikon, hafızalı sünger falan da satılıyor. Kulaklığı kırmadığınız sürece uzun ömürlü de bir ürün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stüdyo kulaklığı olarak da şunlar var. Yine yanına yukarıdaki ses kartlarından birini almanı öneririm. Arkası açık kulaklıkta özellikle sesler daha net gelebiliyor. Ama bunlarda harici mikrofon şart ₺1500-2000 Havit falan mikrofonları alınabilir.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...