Yardım Vatan bilgisayar sıvı soğutmayı iade alıyor mu?

sweeny

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar merhaba, 14 günlük iade süresi henüz dolmayan ryuo iv sıvı soğutmayı iade etmek istiyorum, online mağazadan satın almıştım. Vatan iade konusunda problem çıkarıyor mu yoksa sorunsuz iade gerçekleşir mi? Ürünü sisteme takıp kullandım fakat memnun kalmadım.

Ürünün dış kutusu vakumlu jelatin ile geliyordu bunu açtığım için sorun olur mu acaba?

Arkadaşlar merhaba, 14 günlük iade süresi henüz dolmayan ryuo iv sıvı soğutmayı iade etmek istiyorum, online mağazadan satın almıştım. Vatan iade konusunda problem çıkarıyor mu yoksa sorunsuz iade gerçekleşir mi? Ürünü sisteme takıp kullandım fakat memnun kalmadım.

Ürünün dış kutusu vakumlu jelatin ile geliyordu bunu açtığım için sorun olur mu acaba?
Ürünü kurdun mu? Kurduysan bi sorunu var mı?

Vatan bu konuda katı ürün kullanılmış derler
Hocam kişisel bir eşya değil bu 15 günde her üründe cayma hakkı var. İade edebilir diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde macunu temizleyip paketle hocam iade edebilirsin.

İade hakkın var.

Geri