🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Sıvı soğutma için bu görsellere bakarsanız sığar. ama m100r ön cama yapıştırmak için olmaz benim yorumum ona. Yani yaparsın cama sabitlersin de usb kablosu falan var bana göre mantıksız.
Biraz sıkıştırcak gibi ama olur yüksek ihtimal saol hocam

Kaygın olursa görselden biraz taviz verip ekranın altından geçir
Ya benim en büyük problemim sıvı soğutma borularını dikey koyamamam. Sizdeki gibi yapabilsem dik şekilde kaygım olmazdı. Ama mjolnir serisinde borular ucu ucuna yetiyor. Ondan dolayı yer fazla değiştiremiyor veya oynatamıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Cihaz gayet iyi. Ilk aldığımda panel arızası verdi. Değişim yaptılar 2 gün içinde.
İçinden çıkan kablo ile değil type-c to type-c kablo ile kullanıyorum.
Ekranda gördüğünüz gibi hwinfodan değerleri güzel bir şekilde alıyor.
2.5-3.5 K arasında alınabilir olduğunu düşünüyorum
Hocam sen kasayı pavyona dondurmussun :) almayı düşünüyorum , sadece sıcaklık değerlerini takip edebilmek için . Bu değerleri ölçerken stabil di mi ? Ve kurulumunda yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar merhaba, Lian li vision kasasının üst kısmına sığar mı bu deneyen var mı?

Hocam sen kasayı pavyona dondurmussun :) almayı düşünüyorum , sadece sıcaklık değerlerini takip edebilmek için . Bu değerleri ölçerken stabil di mi ? Ve kurulumunda yardımcı olur musunuz ?
Pavyon değil de başka bişey , yazmayayım şimdi :)
Kurulumu zaten kolay, takıldığın bişey olursa yazarsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, Lian li vision kasasının üst kısmına sığar mı bu deneyen var mı?
Youtube da vision compact a setup ta görmüştüm sığdığını

Geri