O Değerin oyundayken artması lazım oyuna girip bakar mısınız mhz değerine?merhabalar bende gt 1030 var. bir ara msi ab indirdim ancak sonra mhz değerleri düştü 800mhz alıyorum.sıfırladım sildim ama hala aynı yardımcı olurmusunuz bilgisayari formatlarsam düzelir mi
Evet artıyor ve normale donuyor ama fps olması gerekenin altindaO Değerin oyundayken artması lazım oyuna girip bakar mısınız mhz değerine?
Base clock normalde çalışması gerektiği hız boost clock normal hızının yetmediği durumlarda hızının artması.MHz düşmesinin nedeni ben de tam olarak anlayamadım :/Huuuu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet artıyor ve normale donuyor ama fps olması gerekenin altinda
Ve oradaki base boost ne anlama geliyor
Ve orada power limit 0 mi olmali
Sizde varsa ab nin fotosunu atar misiniz oyun kapalı ikenBase clock normalde çalışması gerektiği hız boost clock normal hızının yetmediği durumlarda hızının artması.MHz düşmesinin nedeni ben de tam olarak anlayamadım :/
Sizde varsa ab nin fotosunu atar misiniz oyun kapalı iken
Evet artıyor ve normale donuyor ama fps olması gerekenin altindaO Değerin oyundayken artması lazım oyuna girip bakar mısınız mhz değerine?
Zorlayacak bir şey açık mi
Arkada oyun falan açık değil şuan power limit sizde kapalı bende de öyle onları ellemek mümkün değil sadece Core clock ve Memory Clock ayarları ile oynayabilirsiniz.Evet artıyor ve normale donuyor ama fps olması gerekenin altinda
Ve oradaki base boost ne anlama geliyor
Ve orada power limit 0 mi olmali
Zorlayacak bir şey açık mi