Karar veremedim hangi mouse pad sizce

Reaksiyon skoru
4
Bu Mouse pad ve

şunun arasında kaldım sizce hangisi

pembe siyah renk uyumunu beğenmedim diğeri de bence masada çok göz yorar şahsen bu tarz mousepadleri daha çok beğeniyorum:

bu satıcının güzel mousepadlari var bi bakabilirsin https://www.trendyol.com/sr?mid=1008436&os=1

Bu Mouse pad ve

Hocam kasandaki fanların ve ramlerin rgb lerini pembe yapıp sword olanı alırsan şık durabilir. Ama öyle bir imkan yoksa dalga olanı al. Yanınada pembe superlight 2 :)

Bu Mouse pad ve

kasa rengi bide mouse rengi ne eğer siyahsa üsttekini al

Sen oyun oynarken vs mouspad'e mi bakıyon göz yorcak
bakiyorum tabii ki göze hitap etmesi gerekiyor madem tipine bakmamam gerekiyor neden desenler arasında tercih yapıp dalga diyorsun kendinle çeliştiğinin farkında değil misin :D kaldı ki sana cevap vermedim adama verdim

bakiyorum tabii ki göze hitap etmesi gerekiyor madem tipine bakmamam gerekiyor neden desenler arasında tercih yapıp dalga diyorsun kendinle çeliştiğinin farkında değil misin :D kaldı ki sana cevap vermedim adama verdim
çelişme falan yok ya, tabii bakıp alcan ama sonuç olarak üstünde klavye mouse duracak falan zaten yarısı gözükmeyecek. Senin attığını görünce benim göz yorulmadı direkt bayıldı... hastaneye kaldırdılar durumu iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri