130k Bütçe ile Pc Toplama Tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
10
arkadaslar 100 k lımıtım var ama ıslemcımı r7 9800xd3 ekran kartımıda 5070 ti yada 5080 arasında almak ıstıyorum parcaları tek tek toplıcam ne yapmamı önerırsınız ramlerıde cl 30 6000mhz almayı dusunuyorum bana bu 3 şey harıcıdınde dıger parcalarda yardımcı olabılırmsınız bide indirim beklemek mantıklımı yoksa yıne zam gelemden cekmekmı mantıklı mıde 5070 ti ekran kartları modeller arasında hangısnı almak daha mantıklı acıklamasınıda yazarsanız sevınırım sımdıden teşekkur ederım anakart ssd sogutucu kasa powerrsuply yardımalrınızıda esırgemeyın tesekkur ederım

100kya bu dediklerini yapabileceğine emin misin? 9800x3d 20 5070ti 50 bile desek o değerlerdeki en ucuz ram 25k zaten. 95 yaptı şimdiden. Ram mi 16 olacak

arkadaslar 100 k lımıtım var ama ıslemcımı r7 9800xd3 ekran kartımıda 5070 ti yada 5080 arasında almak ıstıyorum parcaları tek tek toplıcam ne yapmamı önerırsınız ramlerıde cl 30 6000mhz almayı dusunuyorum bana bu 3 şey harıcıdınde dıger parcalarda yardımcı olabılırmsınız bide indirim beklemek mantıklımı yoksa yıne zam gelemden cekmekmı mantıklı mıde 5070 ti ekran kartları modeller arasında hangısnı almak daha mantıklı acıklamasınıda yazarsanız sevınırım sımdıden teşekkur ederım anakart ssd sogutucu kasa powerrsuply yardımalrınızıda esırgemeyın tesekkur ederım
O bütçede 5080'i direk unutabilirsin hocam. Vatandan 47 ye geceleri düşen 5070Ti alsan üste 9800x3D alsan zaten bütçenin 67k sı falan kapanıyor. Rami 16 almak zorundasın.

Önerim tek tek taksitle toplaman, zamana yayarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rami de 2. El sıfır satanlardan al vatandan al satçılardan veya vatn indirimi kovala

ramı amazondan 11k alıcam 2 tane 22 edıyor 90 k edıyor 100 k demısken 120 k ya kadar zorlayabılrım
Hocam o nası bi esneme. Neyse anakart olarak b650 eagle kasa olarak zevkinize göre bi kasa bence 5kyı geçmesin. Psu olarak da enermax revolution 3 1000w alabilirsin. Soğutucu sıvı istiyosan arctic 3 360 hava da olur dersen phantom spirit/ peerless assasin derim. Ssd de 1tb olacaksa goodram c600x mi ne vardı onu alabilirsin. 2 olacaksa bakmam laxım

hocam acelesı olmadan toplıcagım ıcın parça parça alcam o yuzden 20 k esneme payı verdım bu dahada cok olabılır ama abartmak ıstemıyorum tek ıstedıgım bu ekran kartı ve ıslemcıye en uygun dıger parcalar bıde bıraz guzel kasa ıstıyorum görsel olarak bı zevk versın istiyorum

hocam acelesı olmadan toplıcagım ıcın parça parça alcam o yuzden 20 k esneme payı verdım bu dahada cok olabılır ama abartmak ıstemıyorum tek ıstedıgım bu ekran kartı ve ıslemcıye en uygun dıger parcalar bıde bıraz guzel kasa ıstıyorum görsel olarak bı zevk versın istiyorum
biraz bekleyin yapıcam bir şeyler

Hocam o nası bi esneme. Neyse anakart olarak b650 eagle kasa olarak zevkinize göre bi kasa bence 5kyı geçmesin. Psu olarak da enermax revolution 3 1000w alabilirsin. Soğutucu sıvı istiyosan arctic 3 360 hava da olur dersen phantom spirit/ peerless assasin derim. Ssd de 1tb olacaksa goodram c600x mi ne vardı onu alabilirsin. 2 olacaksa bakmam laxım
bide ilk önce hangı parcaları almakla baslıyım ındırım gunlerını beklemek mantıklımı yoksa bekleyım derken daha pahalıya alma rıskı yuksekmı
ramlerı

atriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram

En Popüler RAM(15 yorum) böyle 2 tane almayı dusunuyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim hocam. 5070ti 5080 gibi bi kartla cs valo ağırlıklı oynamayacağınızı varsayarak söylüyorum, 9800x3d yerine 9700x falan daha iyi olur. Yarı fiyatına makul derecede yakın performans. Bütçeyi ssdye falan ayırırsınız daha iyi olur

Bu arada şunu da söyleyeyim hocam. 5070ti 5080 gibi bi kartla cs valo ağırlıklı oynamayacağınızı varsayarak söylüyorum, 9800x3d yerine 9700x falan daha iyi olur. Yarı fiyatına makul derecede yakın performans. Bütçeyi ssdye falan ayırırsınız daha iyi olur
hocam nedense 9800xd3 almazsam ıcıme oturcak gıbı hıssedıyorum ve rust valo cs tarzı oynuyorum

biraz bekleyin yapıcam bir şeyler
beklıyorum hocammm

kasa mesh mi olsun akvaryum mu ve beyaz siyah takıntısı var mı estetik olarak çünkü ucuza
bu var
kral adam 120 k veriyor izin ver biraz şov yapsın o kasa ne :D

sana dizeyim ben kaliteli ve sessiz bir kasa, rgb olsun mu olmasın mı ? 4-5 k falan farkeder rgb olursa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri