130k Bütçe ile Pc Toplama Tavsiyeleri

bende bu bütçe civarına bir sistem toplamaya çalışıyorum. listemi ekledim görsel olarak yorumlarınız beklerim.

Ekler

• LİSTE.webp
    LİSTE.webp
    44.6 KB · Hit: 26
hocam nedense 9800xd3 almazsam ıcıme oturcak gıbı hıssedıyorum ve rust valo cs tarzı oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beklıyorum hocammm

130 bin oluyor biraz daha genişletirsiniz o cüzdanı dimi :peeposad2:

genişletırım parça parça alcagım ıcın burdakı ekran kartı modelını neye göre sectınız bılgım olmadıgı ıcın soruyorum bır suru model var ve bunlardan ucuzlarıda var pahalılarıda sadece bılgı almak ıstıyorum bıde bu parçalardan ılk önce hangılerını alarak baslamamı tavsıye edersınız hangı parcaların ındırıme gırmesını beklemk mantıklı yada bı an once almak daha saglıklı olur bılgı verırsenız sevınırım

bende bu bütçe civarına bir sistem toplamaya çalışıyorum. listemi ekledim görsel olarak yorumlarınız beklerim.
güzel gıbı ama ben ekran kartı ve işlemcıyı dedıgım gıbı ıslemcı r7 9800xd3 ekran akrtıda kesınlıkle 5070 ti istiyorum

kasa mesh mi olsun akvaryum mu ve beyaz siyah takıntısı var mı estetik olarak çünkü ucuza
bu var
akvaryum aslında daha hoş gıbı böyle arada izlemelık bır kasa oılsa hoş olur aslında kasanın ıcı canavar dısardan bakınca bu ne be demıyelım hocam ya :D

Anakartı B650-A yapsak ve ssdyi 500tl farkla mp600 yapsak tamamdır

genişletırım parça parça alcagım ıcın burdakı ekran kartı modelını neye göre sectınız bılgım olmadıgı ıcın soruyorum bır suru model var ve bunlardan ucuzlarıda var pahalılarıda sadece bılgı almak ıstıyorum bıde bu parçalardan ılk önce hangılerını alarak baslamamı tavsıye edersınız hangı parcaların ındırıme gırmesını beklemk mantıklı yada bı an once almak daha saglıklı olur bılgı verırsenız sevınırım
Fark var ama değmiyor

@HanımKeleşiGetir 9070xt+9800x3d daha güzel bir kombo çıkarabiliriz uygun mu sana?

Anakartı B650-A yapsak ve ssdyi 500tl farkla mp600 yapsak tamamdır

Fark var ama değmiyor

@HanımKeleşiGetir 9070xt+9800x3d daha güzel bir kombo çıkarabiliriz uygun mu sana?
hocam belkıde yanlıs bır dusuncedeyım ama ekran kartımı nvdıa ıstıyorum rust oynarken fılan panelınde kullanıyorum ekstra olarak nedense nvdıa olmadan yapamzcılardanım

bana 5070ti r7 9800xd3 ile uyumlu guzel bır sıstem cıkarabılme sansınız varmıdır bunların yanına bunları alırsan super olur dıye

https://www.incehesap.com/kioxia-ex...000-7900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-77902/ bide bu ssd güzelmidir mantıklımıdır

okuma hızı yuksek oldugu ıcın atmıstım o ssdı baya yuksek gıbı bıde ekran kartlarında 5070ti modellerın cok önemı varmı vatandakı modeller bıraz kısıtlı gıbı

okuma hızı yuksek oldugu ıcın atmıstım o ssdı baya yuksek gıbı bıde ekran kartlarında 5070ti modellerın cok önemı varmı vatandakı modeller bıraz kısıtlı gıbı
Okuma hızı farkını anlamazsın 3500mb/s kısaca gen3 ssdler bile normal kullanıcılar için hızlı ve de o hızdan kısılmış bir model normalde gen5 ler 14K mb/s civarlarında oluyor ama ısınıyor ondan hız düşüşü yaşanıyor + olarakdan mp600'ün dram avantajı var windows ve oyun yükleme ekranları daha hızlı oluyor. Vatanda 5070Ti INNO3D X3 OC yada Zotac Solid Core SFF görürseniz yapışın zaten onlar düşüyor 45K ya. Modelin pek bir önemi yok

Okuma hızı farkını anlamazsın 3500mb/s kısaca gen3 ssdler bile normal kullanıcılar için hızlı ve de o hızdan kısılmış bir model normalde gen5 ler 14K mb/s civarlarında oluyor ama ısınıyor ondan hız düşüşü yaşanıyor + olarakdan mp600'ün dram avantajı var windows ve oyun yükleme ekranları daha hızlı oluyor. Vatanda 5070Ti INNO3D X3 OC yada Zotac Solid Core SFF görürseniz yapışın zaten onlar düşüyor 45K ya. Modelin pek bir önemi yok
tamamdır teşekkur ederım ozaman ekran kartını ındırım beklıcem 45 47 k arası aslında bı tane 48 k olan var beklesemmı yoksa daha ındıırımlısı gelırmı beklıyımmı bide öncellıgımı nasıl ayarlıyım tek tek alcagım ıcın sıralama yapmam lazım birde sızden rıcam bana en ıyı fp görselıde guzel bı sıvı sogutma onerırmsınız bide güzel bir gösterıslı kasa kartla alıcagım ıcın butcemı arttırabılıyorum

tamamdır teşekkur ederım ozaman ekran kartını ındırım beklıcem 45 47 k arası aslında bı tane 48 k olan var beklesemmı yoksa daha ındıırımlısı gelırmı beklıyımmı bide öncellıgımı nasıl ayarlıyım tek tek alcagım ıcın sıralama yapmam lazım birde sızden rıcam bana en ıyı fp görselıde guzel bı sıvı sogutma onerırmsınız bide güzel bir gösterıslı kasa kartla alıcagım ıcın butcemı arttırabılıyorum
Acelesi yoksa bekleyin. Ramleri ve İşlemciyi de bekleyin daha düşme ihtimalleri var ramler zaten vatan arada bir yapıyor 10kya 32gb kit oluyor.

F/P istiyorsan

Daha veririm diyorsan

2. attıgınızı alabılrım sadece görsellık olarakmı yoksa bıraz daha ıyı sogutma performansı varmıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye
Berkayss4
Geri