mustafa4712
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
oyun oynasak sorun olur mu
hem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandımoyun oynasak sorun olur mu
oyna gitsin oynamasan canın çekiyor daha kötü oluyorsun derse odaklanamıyorsun sabah çalış gece 9-12 arası takıloyun oynasak sorun olur mu
Ne kazandın hocamhem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandım
hocam ben de ayt fizik ve ayt mat için gidiyom da şu sıralar boş geçiyor resmen dersler normalde kendim ytden çalışırdım 2. dönem gidiyim dedim aileme deyip gitmeyeceğim zaten 50 gün kaldı hedef say 5-10k inşallahhem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandım
dershaneyi bırakınca çok salma olur diye korkuyorum sorun olur muhem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandım
Hemşirelik istiyordum zaten kazandım. Türkçede 10 net kaydırma yapmışım normalde 80k gelecekti 120 geldi.Ne kazandın hocam
Benim netler fırladı dershane bırakınca. Kendine güveniyorsan hiç gitme zaten. Ben bir sınav merkezine oturum başı 100 lira verip bir de denemeye gidiyordumhocam ben de ayt fizik ve ayt mat için gidiyom da şu sıralar boş geçiyor resmen dersler normalde kendim ytden çalışırdım 2. dönem gidiyim dedim aileme deyip gitmeyeceğim zaten 50 gün kaldı hedef say 5-10k inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dershaneyi bırakınca çok salma olur diye korkuyorum sorun olur mu
Zaten sadece denemelere ve ayt fizik mat için gidiyordum onlara da gitmeyecem kütüphanede devam edeceğim full branş denemesi çözüyorum ve ayt fizikte eksik konuları tamamlıyorum tyt 100 ayt 60-70 geliyor inşallah 10k gelir sınavda tytyi yapamam diye korkuyorum bakalımHemşirelik istiyordum zaten kazandım. Türkçede 10 net kaydırma yapmışım normalde 80k gelecekti 120 geldi.
Benim netler fırladı dershane bırakınca. Kendine güveniyorsan hiç gitme zaten. Ben bir sınav merkezine oturum başı 100 lira verip bir de denemeye gidiyordum
msü girdin mi? girdiğin dönem denemelerde kaç yapıyordun msü kaç geldi ?Zaten sadece denemelere ve ayt fizik mat için gidiyordum onlara da gitmeyecem kütüphanede devam edeceğim full branş denemesi çözüyorum ve ayt fizikte eksik konuları tamamlıyorum tyt 100 ayt 60-70 geliyor inşallah 10k gelir sınavda tytyi yapamam diye korkuyorum bakalım
Girdim 13k genelde. Girdiğim dönem de o civar yapıyordum yaklaşıkmsü girdin mi? girdiğin dönem denemelerde kaç yapıyordun msü kaç geldi ?
Yani 2025 tyt mat gibi olursa yapamam diye korkuyorum bakalım artık nasıl olacakmsü girdin mi? girdiğin dönem denemelerde kaç yapıyordun msü kaç geldi ?
2025 tyt mat yapılıyordu ama çok uzundu sorular. Önceki seneler gibi hızlıca yapılabilecek soru sayısı azdı. Tyt daha çok süre yönetme üzerine kuruluyduGirdim 13k genelde. Girdiğim dönem de o civar yapıyordum yaklaşık
Yani 2025 tyt mat gibi olursa yapamam diye korkuyorum bakalım artık nasıl olacak