Yks senesi oyun oynamak

nisana kadar oynadim bi aralar okuldan sonra gunde 3 saat fln telefonda geciyordu ama kisiden kisiye degisir bazilari salar salmaman lazim ders calis.

hem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandım
hocam ben de ayt fizik ve ayt mat için gidiyom da şu sıralar boş geçiyor resmen dersler normalde kendim ytden çalışırdım 2. dönem gidiyim dedim aileme deyip gitmeyeceğim zaten 50 gün kaldı hedef say 5-10k inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem okul hem dershane varken(dershane sonradan bıraktım da) 1 gün full 1 de yarım gün full oyun oynuyordum rahatça da kazandım
dershaneyi bırakınca çok salma olur diye korkuyorum sorun olur mu

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne kazandın hocam
Hemşirelik istiyordum zaten kazandım. Türkçede 10 net kaydırma yapmışım normalde 80k gelecekti 120 geldi.

hocam ben de ayt fizik ve ayt mat için gidiyom da şu sıralar boş geçiyor resmen dersler normalde kendim ytden çalışırdım 2. dönem gidiyim dedim aileme deyip gitmeyeceğim zaten 50 gün kaldı hedef say 5-10k inşallah

dershaneyi bırakınca çok salma olur diye korkuyorum sorun olur mu
Benim netler fırladı dershane bırakınca. Kendine güveniyorsan hiç gitme zaten. Ben bir sınav merkezine oturum başı 100 lira verip bir de denemeye gidiyordum

kalmış 1 ay bu zamanda oynanılmaz ama diğer seneyeyse sınav istediğin kadar oyna

Hemşirelik istiyordum zaten kazandım. Türkçede 10 net kaydırma yapmışım normalde 80k gelecekti 120 geldi.

Benim netler fırladı dershane bırakınca. Kendine güveniyorsan hiç gitme zaten. Ben bir sınav merkezine oturum başı 100 lira verip bir de denemeye gidiyordum
Zaten sadece denemelere ve ayt fizik mat için gidiyordum onlara da gitmeyecem kütüphanede devam edeceğim full branş denemesi çözüyorum ve ayt fizikte eksik konuları tamamlıyorum tyt 100 ayt 60-70 geliyor inşallah 10k gelir sınavda tytyi yapamam diye korkuyorum bakalım

• Beğen
Zaten sadece denemelere ve ayt fizik mat için gidiyordum onlara da gitmeyecem kütüphanede devam edeceğim full branş denemesi çözüyorum ve ayt fizikte eksik konuları tamamlıyorum tyt 100 ayt 60-70 geliyor inşallah 10k gelir sınavda tytyi yapamam diye korkuyorum bakalım
msü girdin mi? girdiğin dönem denemelerde kaç yapıyordun msü kaç geldi ?

Girdim 13k genelde. Girdiğim dönem de o civar yapıyordum yaklaşık

Yani 2025 tyt mat gibi olursa yapamam diye korkuyorum bakalım artık nasıl olacak

• Beğen
Girdim 13k genelde. Girdiğim dönem de o civar yapıyordum yaklaşık

Yani 2025 tyt mat gibi olursa yapamam diye korkuyorum bakalım artık nasıl olacak
2025 tyt mat yapılıyordu ama çok uzundu sorular. Önceki seneler gibi hızlıca yapılabilecek soru sayısı azdı. Tyt daha çok süre yönetme üzerine kuruluydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri