❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka ya🤣🤣 evdeki tüm malları araştırsa yobaz olmasalar yüzde 90 ı İsrail markası çamaşır deterjanından oturduğu eve kadar hepsi İsrail firması hala boykot ediyorum knk ya onda Müslüman kanı var diyor zamanında ülkesinin hepsini yabancılara satmasaydıda günümüzde böyle bişey yaşamasaydı allahın filistinlisi için kılımı kıpırdatmam
Azcık okusan öğrensen ne kadar cahil olduğunu fark edersin. Söylediklerinde bir tane doğru bişey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gelmiş yine boykotçular ıjsdfgkpsjdf
Geldik canım benim zoruna mı gitti.

ya müslüman kanı ya da israil diyip üstüne yiyenlere hakaret eden enayiler bu forumda nasıl hesap acıp konu yazabilmiş merak ediyorum ha

Bu konuda cidden haklı olduğun büyük bir kısım var. Mesela Microsoft, Spotify gibi birçok şirket İsrail'i destekliyor. Yani açıkcası Israil'e tam desteği kesmek yerine kesebildiğimiz kadarını kesmek (mesela Spotify yerine alternatif kullanmak) yani böyle uygulamalara yönelmek ve bu bakış açısıyla bakmak daha mantıklı. Yani benim bakış açımda mutlak boykot diye bir şey yok ama senin yaşantını olumsuz etkilemeyecek (mesela ofiste çalışıyorsan ve kullandığın program İsrail'i destekliyorsa ve başka alternatifi yoksa o programı kullanabilirsin) şeyleri boykot edebiliriz. Yani boykot saçma değildir, ama mutlak boykot diye bir şey de yoktur ve insanları boykot yapmak için de zorlamamalısınız.

Yani mesela aynı burgeri evde yapmak zor olmamalı bence.
Yav size ne kardeşim adam ne yemek isterse yer sen yemezsen ben senin yerine de yerim kasmayın bu kadar salın insanları

Konunun forumdaki geri kafalıları engellemek için sağladığı avantajdan dolayı konu sahibine buradan teşekkürler.
Ahlaklı olmak geri kafalılık değildir. Sana gericilik diye öğrettikleri şey hrıstiyan oryantalistlerin söyleminden ibaret. İslam ilericidir gerici değil.

Ki açıkcası büyük zincir şirketleri sevmiyorum çünkü hayvanlara eziyet ediyorlar. Onlardan almak yerine çiftlikte çalışan köylüyü desteklemek, doğal üreteni desteklemek daha mantıklı bir seçenek. Aynı hamburger evdede yapılabilir o yüzden yemeyin demiyorum, ama doğru üreticiyi destekleyin diyorum.

Yav size ne kardeşim adam ne yemek isterse yer sen yemezsen ben senin yerine de yerim kasmayın bu kadar salın insanları
Dostum sanırım anlatmak istediğimi tam anlamış değil gibisin.

Bişey söylemeden önce lafınızın nereye gittiğini bi düşünün. Kulaktan dolma sosyal medyadan önünüze düşen seylerle konuşmayın komik gorunuyorsunuz.

İsrail'e bir kuruş vermem cebimden

Hepsi diyorum ya ekonomiden oluyor sadece karbonhidrat tüketmekten beyinleri hamur olmuş sabah ekmek öğlen ekmek akşam makarna eleman kendi haline bakmıyor kendisi acınası halde Müslüman kardeşleri zamanında ülkeyi sattığı için şuanda zulüm görüyor bizim elemanda boykot etmek için bakkaldan son parasıyla aldığı kolayı yere döküyor vallahi devletin fakir ailelere kondom desteğinde bulunması şart olmalı 🤣
Önce git bi araştır bakalım toprak satmışlar mı? Anadolu Türkleri gerizekalıdır diyen yalancı Celal sengorun lafıyla gelme karşıma.

Sen nasıl bir elemansın ne kadar anlatsan boş sana fiziksel tedavi şart yoksa düzelmezsin
Oncelikle muslumanim. Okumuş etmiş lisanslı devletin ogretmeni olmuş bir elemanım ya sen nesin ?

Önce git bi araştır bakalım toprak satmışlar mı? Anadolu Türkleri gerizekalıdır diyen yalancı Celal sengorun lafıyla gelme karşıma.

Oncelikle muslumanim. Okumuş etmiş lisanslı devletin ogretmeni olmuş bir elemanım ya sen nesin ?
kapısının önünden geçemeyeceğin üniversiteleri bitirdim boş tatava yapma burada

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,134
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero