S25 Ultra E-Sim Eklenmiyor

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Merhabalar. Yurt dışı cihazda eskiden e sim ekleyip imei 2 yi aktif ediyorduk imei 1 bitince. Ancak eskideki qr kodları ile e sim eklemeye çalışınca bu e sim başka cihazda çalışıyor uyarısı alınıyor. Ne yapmamız gerekiyor ?

readtea go uygulamasından ucuz yollu yeni qr alıp deneyin düzelecektir

readtea go uygulamasından ucuz yollu yeni qr alıp deneyin düzelecektir
Hocam buradan alıyoruz değil mi ?

1778433142833.webp

Bu uygulamayı indirin uygulamaya giremeden önce vpn açın, ben 2-3 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum

1778433238680.webp

Bu uygulamayı indirin uygulamaya giremeden önce vpn açın, ben 2-3 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum

Alıntıyı görüntüle
hocam sağolasın aldım 2 sim ama bu kombinasyonları yapınca, adımları yapınca şebeke gelmedi. Siz imei 2 ye nasıl geçirtiyorsunuz samsungu ?
1778435251679.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 tane betterroam e simi var diğer 2 si siizn attığınız siteden simler

Ben iphonede kullanıyorum, şebeke gelmesine gerek yok zaten ayarlardan kontorl edin okuttugunuz e sim imei1 e yerleştikten sonra sim hattınızı takablirsinzi şebeke gelecektir

Ben iphonede kullanıyorum, şebeke gelmesine gerek yok zaten ayarlardan kontorl edin okuttugunuz e sim imei1 e yerleştikten sonra sim hattınızı takablirsinzi şebeke gelecektir
hocam iphoneda çok basit bir şekilde olmakta ama samsungta bu kısım buglı. Olmuyor dediğiniz gibi malesef... çok yorucu işlemlerle samsungu kandırmaya çalışıyoruz

Geri