Lahana11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
orayada edebiliyorsun galiba ama masayı az öne çekip takabilirsin çok sıkıntı olmazArkadaşlar benim masamın sağo solu arkasında monitör kolu için sıkıştıracağım alan yok.Masada 3 parmak büyüklüğünde kablo geçişi için görseldeki gibi bi açıklık var monitör kolunu buraya monte edebilir miyim? 27 inch monitörüm var
marka model ne f80 var bende ve oraya monte edilebiliyorArkadaşlar benim masamın sağo solu arkasında monitör kolu için sıkıştıracağım alan yok.Masada 3 parmak büyüklüğünde kablo geçişi için görseldeki gibi bi açıklık var monitör kolunu buraya monte edebilir miyim? 27 inch monitörüm var
masamın arkası komple kapalı o delik dışında uygun hiç bi yer yokorayada edebiliyorsun galiba ama masayı az öne çekip takabilirsin çok sıkıntı olmaz
deneyınce haber edermısın burdan merak ediyorumKanka aynı senaryo bende de fb160 aldım denicem
sana güvenip alıyorum bakmarka model ne f80 var bende ve oraya monte edilebiliyor
hocam marka model söyle bendeki model oluyormasamın arkası komple kapalı o delik dışında uygun hiç bi yer yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
deneyınce haber edermısın burdan merak ediyorum
sana güvenip alıyorum bakiçinden aparatları felan cıkıyor demı
masanın arkası duvar değil mi?masamın arkası komple kapalı o delik dışında uygun hiç bi yer yok
deneyınce haber edermısın burdan merak ediyorum
sana güvenip alıyorum bakiçinden aparatları felan cıkıyor demı
f80 monitör kolun varsa talibim diğer modeller için chatgpt ile temasa geçebilirsinhocam marka model söyle bendeki model oluyor
hayır değilmasanın arkası duvar değil mi?
neyın marka modelini söyleyeyim anlamadımhocam marka model söyle bendeki model oluyor
monitör kolununhayır değilkomple kapalı o delil dışında alan yok
neyın marka modelini söyleyeyim anlamadım
he okey benim dediğim modelde var aktif olarak kullanıyorum NB F80 monitör kolunu önerebilirimişte yok monitör kolu eğer masama uygunsa alacağım tavsiyeniz üzerine masam bu tarzda arkası kapalı bitek arka ortada 3 parmak genişliğinde yuvarlak kablo geçiş alanı varAlıntıyı görüntüle
f80 olur kelepçe ileişte yok monitör kolu eğer masama uygunsa alacağım tavsiyeniz üzerine masam bu tarzda arkası kapalı bitek arka ortada 3 parmak genişliğinde yuvarlak kablo geçiş alanı varAlıntıyı görüntüle