Fotoğraflarımı Telefonumdan Bilgisayara Yükleyemiyorum

Reaksiyon skoru
43
Merhabalar. iPhone cihazımı bilgisayara bağladığımda bu bilgisayar sekmesinde gözükmüyor. Normalde bu sorunla önceden de karşılaşmıştım fakat aciliyeti yoktu şuan aciliyeti olduğu için bir daha konu açıyorum. Eskiden yaşadığım problemde de bu bilgisayar sekmesinde iphone çıkıyordu fakat iphone dosyasını açtığımda içinde hiç bir dosya gözükmüyordu. teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.

fotografın kalıtesı vs cok onemlı ddegılse wp den kendıze belge olarak atın bilgisayardan wp webdan alın fotografınızı

fotografın kalıtesı vs cok onemlı ddegılse wp den kendıze belge olarak atın bilgisayardan wp webdan alın fotografınızı
kalitesi önemli hocam. bir de şunu sorayım hazır bilginiz var sanırım normalde kendi telefonun kamerasından çektim whatsapptan attım fotoğrafı kendim yolladığım fotoğrafa bakınca bir kalite sorunu yok gibi fakat karşıya yolladığım kişinin telefonundan bakınca kalitesi çok kötü gözüküyor bunun çözümü var mıdır?

Localsend programını yükle iki cihazada, açık kaynak kodlu efsane program. ve hızlı atıyor kalite bozmadan.

kalitesi önemli hocam. bir de şunu sorayım hazır bilginiz var sanırım normalde kendi telefonun kamerasından çektim whatsapptan attım fotoğrafı kendim yolladığım fotoğrafa bakınca bir kalite sorunu yok gibi fakat karşıya yolladığım kişinin telefonundan bakınca kalitesi çok kötü gözüküyor bunun çözümü var mıdır?
karşıdaki telefon android ise belge şeklinde atınca kalite düşmesi olmuyor. Konuya gelecek olursak fotografı icloud yükleyin hocam bilgisayardan icloud webe giriş yapın ordan alın

Localsend programını yükle iki cihazada, açık kaynak kodlu efsane program. ve hızlı atıyor kalite bozmadan.
hocam sorunumu hallettim sorunumun asıl amacı başkaymış düşündüğüm gibi. geçenlerde bir konu açmıştım
bu konunun devamı sorunum. kasanın arka portuna takınca fotoğraflarım takır takır geldi.

Ben yıllardır şu yöntemi kullanıyorum. Kablo bağlamadan, program yüklemeden mis gibi çalışıyor. Tavsiye ederim.

Geri