Hem Günlük Kullanım Hem De Koşu İçin F/P Ayakkabı Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Selamlar, herkese günaydın.
Hem günlük hayatta dışarı çıkarken (arkadaş toplantıları, sosyal aktiviteler vb.) sırıtmayacak hem de hafif tempolu koşularda kullanabileceğim bir ayakkabı arıyorum.
Aradığım kriterler:
Görünüş: Çok kaba veya aşırı sportif durmayan, günlük kıyafetlerle de kombinlenebilir olması.
Kullanım: Çok yönlü (Hybrid) kullanım.
Bütçe: Fiyat/performans odaklı modeller.
Şu anki piyasada hem dayanıklı hem de estetik olarak üzmeyecek model tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Valla hocam bu kış fiyatlar tam fpydi çok uygundu 1 buçuğa orjinal pumalar adidaslar intersportta en kral 3 bin liralık lumberjacklar 1000 lira 3 tane kaptım herhalde botlara falan çok rağbet oldu ama şimdilerde hiç güzel şeyde yok fiyatlar tavan geç kalmışsınız

Valla hocam bu kış fiyatlar tam fpydi çok uygundu 1 buçuğa orjinal pumalar adidaslar intersportta en kral 3 bin liralık lumberjacklar 1000 lira 3 tane kaptım herhalde botlara falan çok rağbet oldu ama şimdilerde hiç güzel şeyde yok fiyatlar tavan geç kalmışsınız
yine de öneri yapabilir misin hocam giydiklerinden ya da duyduklarından

yine de öneri yapabilir misin hocam giydiklerinden ya da duyduklarından
puma anzarun 2.0 erkek siyah koşu ayakkabısı intersportta 1.850 şuan en avantajlı bu gibi daha iyisi başka hiçbiyerde yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

puma anzarun 2.0 erkek siyah koşu ayakkabısı intersportta 1.850 şuan en avantajlı bu gibi daha iyisi başka hiçbiyerde yok
Amazondada 1.700 1.800lere var normal klasik pumalar bunun kadar iyi değillerde ama bilmiyorum orjinal olurmu olmazmı hiç almadım öyle

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,593
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri