nerden baksan gene 200-300tlsi var bence
Ofiste kullandığım logitech membrane olmasına rağmen bundan 10 kat daha iyimalzeme kalitesi pek iyi değil tam bir ofis klavyesi. Yedek klavye olarak köşeye koydum.
yok ya 200-300 tl vermektense bir tavuk döner yerdim daha iyinerden baksan gene 200-300tlsi var bence
Logitech ile karşılaştırınca zaten Logitech'in tuşları plastikse bu nedir diyorsun. Sanki sıcakta eriyecekmiş gibi. Biraz görseli var sadece.Ofiste kullandığım logitech membrane olmasına rağmen bundan 10 kat daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok ya 200-300 tl vermektense bir tavuk döner yerdim daha iyi
Çok kötü ya her anlamda malzeme kalitesi, basış hissiyatı hani bir insanın bu klavyeyi kullanabilmesi için hem klavye alacak parası olmayacak hem de hiç klavyesinin olmaması lazım öyle kötülükte bir klavye kötü gün dostu diye bulunduruyoruz satacağımdan değil yani yada en kötü eşe dosta veririmLogitech ile karşılaştırınca zaten Logitech'in tuşları plastikse bu nedir diyorsun. Sanki sıcakta eriyecekmiş gibi. Biraz görseli var sadece.
6 sene önce şoktan aldığım rampageden daha kötü hissettiriyorgördüğüm en kötü membran evde 3 tane daha ucuz yollu var indirimlerden ama bu ayrı bişi tuşları inmemek için direniyor sanki
hep ihtiyacı olan alsın diyoruzda bence buna ihtiyacı olanın bilgisayarı yoktur herhangi kalvye bundan daha iyi
kesinlikle 60 tl ye değdimi diye düşünüyorum şuan şaka gibi , gidip beypazarı alsaydım en azından rahatlamış olurdum6 sene önce şoktan aldığım rampageden daha kötü hissettiriyor
bende beylikdüzündeyim ama hala kargoya verilmedi ürün paketleniyor aşamasındaBenimki geldi şansa da knob kırık çıktı. Beylikdüzü civarı cidden ihtiyacı olan öğrenci bir arkadaşa ücretsiz verebilirim dm
Alıntıyı görüntüle