Djı Mini 3 Fly More Comboyu İade Etmelimiyim?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,430
Dostlar forumda ki 24.399 TL ye paylaşılan mini 3 fly more comboyu araba, emlak ve dükkan çekimleri yapmak için almıştım fakat drone da engel algılayıcı sensör ve active track olmaması içimi rahat ettirmiyordu derken yakın zamanda Lito X1 diye bir modelin çıktığını gördüm.

Bu model de + olarak her türlü sensör ve active track var, 10 bit d log m çekim ve 4k 60 fps sunuyor, fiyatı 22900 şuanda, - olarak kumandasında ekran yok fakat telefon bağlarsam çokta farklı olmayacağını söylediler, diğer bir - olarak boş paket olduğundan 2 batarya ve taşıma çantası yok yakında.
Sizce iade edip bunu almam daha mı mantıklı?

bence iade edip lito alın daha mantıklı acemiyseniz kesin çarpar bir yere

Mini 3 ben de aldım. Ben de acemiyim pratik yapın sonra güveniniz gelir bu paraya alınabilecek en mantıklı drone.

Bence iade etmeyin. Lito'yu da alın. Mini 3 dronu da kârı ile satip litoyu uyguna getirin. (Bir Kayseri'li tavsiyesidir.)
Hocam satılmayıp elimde patlamasından korktum iade ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mini 3 ben de aldım. Ben de acemiyim pratik yapın sonra güveniniz gelir bu paraya alınabilecek en mantıklı drone.
litoyu sldım hocam, batarya yok fazladan umarım pişman olmam

Yeni ürün her zaman iyidir güncelleme alır en azından.

Batarya çok önemli bence fiyat ordan kaynaklanıyor zaten.

Lito mu? İyi 10dk ka uçurursun

Lito mu? İyi 10dk ka uçurursun
Anlamadım hocam, ekstra bir batarya alıcam onun dışında Lito x1 in menzili vesaire mini 3 den daha iyi sanırım
3 ü iade etmesemiydim diye düşünüyorum ama 8 bit, active track ve sensör yok, 4k da 30fps de sınırlıydı

Anlamadım hocam, ekstra bir batarya alıcam onun dışında Lito x1 in menzili vesaire mini 3 den daha iyi sanırım
3 ü iade etmesemiydim diye düşünüyorum ama 8 bit, active track ve sensör yok, 4k da 30fps de sınırlıydı
İyi yapmışın bence. İhtiyaca göre 10dk bile yeterli çekiceğin evdir arabadır manzaradır. Dronelarımı hiç keşke 40 dk uçsa diye bi isteğim olmadı olsa iyi olurdu ama maks 15dk vs yetiyor şahsen bana. Ki avata2 gibi keyfi bi cihaz vs olsada öyle

İyi yapmışın bence. İhtiyaca göre 10dk bile yeterli çekiceğin evdir arabadır manzaradır. Dronelarımı hiç keşke 40 dk uçsa diye bi isteğim olmadı olsa iyi olurdu ama maks 15dk vs yetiyor şahsen bana. Ki avata2 gibi keyfi bi cihaz vs olsada öyle
Dakika demek menzil demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri