❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Hocam sanmıyorum internetle alakalı oldugunu ben 01.02 de almısım kaldığım apartta internet 7 mbps hız veriyor .D
e nasıl oluyor hocam o zaman bu? bende 00:50'de açılan site 00:57'den itibaren 01:30'a kadar açılmadı sizde nasıl açılıveriyor

Benim hesaptanda para çekildi siparişim yarım kaldı hatası verdi müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim pazartesi günü onaylanacakmış bir sürü böyle sorun yaşayan olmuş dediği kadarıyla bi müşteri hizmetleriyle konuşmanızı tavsiye ederim
Mail atmıştım ayrıyeten sitede ki müşteri hizmetlerine de yazmıştım, bugün siparişlerim kısmına tekrar baktım ürünler paketleniyor yazıyor halloldu anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dümdüz ofis klavyesi. :kizginpeepo:
kanka bi soru a101 in piranha klavyesinden kötü mü

beyler yanlışlıkla 2 sipariş veren biri daha vardı ona tek mi geldi çift mi bana tek geldi müşteri hizmetleri 2 adet gönderdik diyor bir de şaka gibi gerçekten dolandırıldım
Benden 2 tane çekmişlerdi biri geldi diğerini iade edecegiz dediler mail atmıştım mail at çözerler

Mail atmıştım ayrıyeten sitede ki müşteri hizmetlerine de yazmıştım, bugün siparişlerim kısmına tekrar baktım ürünler paketleniyor yazıyor halloldu anladığım kadarıyla.

Ondan iyi

Bana sadece ses tekerleği lazım onu çıkarıp çaşılturabilen var mı ?
Bu arada klavye alabileceğiniz en kalitesiz klavyelerden biri her açıdan ederi en fazla 150 200 arası

ciddi olarak a101 piranha klavyeden bir tık kötü yapmayı başarmışlar düz siyah plastik klavyeye rainbow takip üretmişler olan 60 tlmize oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri