Format sırasında pc donuyor

Reaksiyon skoru
0
Format sırasında pc donuyor saatlerce günlerce aynı yerde kalıyor hdd değiştim yine aynı anakart değiştim yine aynı ramleri sırasıyla değiştim yine aynı sorun işlemcide diye düşünüyorum bir şekilde çözümü varmı yoksa yeni bir işlemcimi almam gerekiyor ?

Format atmaya çalıştığınız diskte bulunan Windows dosyasında sorun olabilir. Yeni bir Windows dosyasıyla denemeye çalışın.

Format sırasında pc donuyor saatlerce günlerce aynı yerde kalıyor hdd değiştim yine aynı anakart değiştim yine aynı ramleri sırasıyla değiştim yine aynı sorun işlemcide diye düşünüyorum bir şekilde çözümü varmı yoksa yeni bir işlemcimi almam gerekiyor ?
Windows 10 dan 7 ye düşünüyorsanız bios tan sata confirugationa girip achi yi raid yaparsanız sorunuz cözülür

Windows 10 dan 7 ye düşünüyorsanız bios tan sata confirugationa girip achi yi raid yaparsanız sorunuz cözülür
Sata confirugationa girip ahci yi raid yaptım maalesef sorun çözülmedi (windows7 kurulum diski ile denedim ve daha önce windows 10 yüklüydü)

Düşük bir ihtimal ama hdd sata kablosunu ve bağlantı yerini değiştirip denermisiniz?

Farklı bir iso dosyasıyla formatlamayı denedin mi ?.Genelde kesinti HDD ile alakalıdır kablolarına bakar mısın HDD'nin

flash bellekten atıyosan flash belleği değiştir. bazen sıkınıtı olabiliyor.

Sıcaklık değerlerini paylşırmısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,795
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri