tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Yani değer mi bilemiyorum ama oldukça popüler bir ürün bulması zor. akakçede 7k'dan başlıyor.
Eleman pikniğe gidip yerden yere vurmuş sonrada iade etmiş valla bravo
bunları alıp cihazıma hayatta takmamFlash bellek ihtiyacı olan var mı
Alıntıyı görüntüle
Üzerindeki etiket tertemiz. Bence kargoda birşeyler olmuşEleman pikniğe gidip yerden yere vurmuş sonrada iade etmiş valla bravo![]()
Ben iptal etmiştim hiç gelmesin
Gece sıfırı kupon ile 1400e düştü ama kupon hızlı bitti alamadım.Ben iptal etmiştim hiç gelmesin![]()
Flash bellek ihtiyacı olan var mı
Alıntıyı görüntüle
Kingston bende var, istiyorsan test yapayım senin için, yorumlarına bakmak lazım, sandisk 128 gb en hızlısı gözüküyor ama hızı belli bir süreden sonra düşüyorsa bir önemi kalmıyorBenim var da reis bunlarin okuma hızları nasıldır
Olur hocam ona göre alayimKingston bende var, istiyorsan test yapayım senin için, yorumlarına bakmak lazım, sandisk 128 gb en hızlısı gözüküyor ama hızı belli bir süreden sonra düşüyorsa bir önemi kalmıyor
Değerler böyle, bunun dışında ssd'den flash belleğe 4 gb dosya attım 9-11 mb/s sabit değer verdi, kısaca 1 dakika 40 saniye'de 1 gb dosya atabiliyorsun, yazma hızı düşük yani, en az 30-40 mb/s yazma hızı olan flash bellek alsan daha iyi olur.Olur hocam ona göre alayim
Ne kadar onlarDeğerler böyle, bunun dışında ssd'den flash belleğe 4 gb dosya attım 9-11 mb/s sabit değer verdi, kısaca 1 dakika 40 saniye'de 1 gb dosya atabiliyorsun, yazma hızı düşük yani, en az 30-40 mb/s yazma hızı olan flash bellek alsan daha iyi olur.
Alıntıyı görüntüle