Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425
Selam dostlar. Garanti bonus genç kredi kartı var bende. 1300 lira limiti var. Her ay limiti doldurup ödüyorum. Yaklaşık 9 aydır bende. Hala limit artmadı, uygulamadan başvuruyorum anında red. Bir işte çalışmıyorum fakat hayatında sigortalı işe girmemiş insanlara 100-200 bin limitli kredi kartı veriyor bankalar

Uzun lafın kısası şubeye gidince artma ihtimali var mı?

Selam dostlar. Garanti bonus genç kredi kartı var bende. 1300 lira limiti var. Her ay limiti doldurup ödüyorum. Yaklaşık 9 aydır bende. Hala limit artmadı, uygulamadan başvuruyorum anında red. Bir işte çalışmıyorum fakat hayatında sigortalı işe girmemiş insanlara 100-200 bin limitli kredi kartı veriyor bankalar

Valla ne garip ki benim de sigortam henüz yok. Beni arayıp arayıp 250-300 civarlarında kredi kartı sunup duruyorlar. Tabi muhtemelen benim valide ve peder kredi notları çok iyi ondan da olabilir.

Valla ne garip ki benim de sigortam henüz yok. Beni arayıp arayıp 250-300 civarlarında kredi kartı sunup duruyorlar. Tabi muhtemelen benim valide ve peder kredi notları çok iyi ondan da olabilir.
O konuda da sorunum yok hocam. Babamın kredi notu 1900 (en yüksek puan). Kredi kartı limiti 1 milyon. Annemin 300 bin lira. Onu da önemsemiyorlar sanırım.

Maaş bordrosu götürmediğin sürece şube limitini arttırmaz. Sıkıntı muhtemelen kullandığın genç kartta. Normal kredi kartı çıkart hocam, genç kartlara bankalar limit vermez genelde.

Maai bordrosu götürmediğin sürece şube limitini arttırmaz. Sıkıntı muhtemelen kullandığın genç kartta. Normal kredi kartı çıkart hocam, genç kartlara bankalar limit vermez genelde.
Haklısın genç karta biraz daha zor arttırıyorlar fakat kampanyaları güzel oluyor. Limit artsa hep bunu kullanacağım

Bonus genç kullanıp 140 bin limiti olan bir tanıdığım var. Biraz daha kalsın olmadı iptal edip normal kart deneyeceğim

Haklısın genç karta biraz daha zor arttırıyorlar fakat kampanyaları güzel oluyor. Limit artsa hep bunu kullanacağım

Bonus genç kullanıp 140 bin limiti olan bir tanıdığım var. Biraz daha kalsın olmadı iptal edip normal kart deneyeceğim
Senelerce akbank genç kart kullandım ve açıkcası ücretsiz eft/fast dışında pek bir olayını göremedim. Sizin bildiğiniz iyi kampanya varmı?

Senelerce akbank genç kart kullandım ve açıkcası ücretsiz eft/fast dışında pek bir olayını göremedim. Sizin bildiğiniz iyi kampanya varmı?
Akbank hakkında bilgim yok hocam fakat bonusun kampanyaları güzel açıkçası.

500 lira üzeri market ve restoran harcamasına 105 lira veriyor toplam 6 kere. Her ay oradan 650 lira civarı kazanıyorum. Ek olarak daha birçok kampanyası var.

o kartı iptal edip 'genc' isiminde olmayan herhangi bir karta basvurun. genc kartlara dogru duzgun limit vermez hicbir banka. subelerde gelir beyani istiyorlar maalesef. maasli iseniz bordro esnaf iseniz yillik gelir beyani istiyorlar.

o kartı iptal edip 'genc' isiminde olmayan herhangi bir karta basvurun. genc kartlara dogru duzgun limit vermez hicbir banka. subelerde gelir beyani istiyorlar maalesef. maasli iseniz bordo esnaf iseniz yillik gelir beyani istiyorlar.
Hocam işin garip tarafı İş Bankasında kredi kartı başvuru ekranına gelince 70 bin TL limit onaylandı diyor. Bu garanti niye arttırmıyor anlamıyorum. Genç kartlara böyle olması saçma

maximum genç kartım var. bi ara hiç artmadı. genç diye artmadı laflarını o zaman da meşhurdu. kimi doğru kimi yanlış diyodu. sonra bir anda artırdılar 79 oldu. düz olsun diye 80 istedim vermediler çok geçmeden istediğimin kat kat fazlasını verdiler. şimdi 500 falan kafalarına göre karar veriyorlar sistemi çözemedim. bence direkt genç olayından kurtul. ahım şahım kampanyalar da yok.

maximum genç kartım var. bi ara hiç artmadı. genç diye artmadı laflarını o zaman da meşhurdu. kimi doğru kimi yanlış diyodu. sonra bir anda artırdılar 79 oldu. düz olsun diye 80 istedim vermediler çok geçmeden istediğimin kat kat fazlasını verdiler. şimdi 500 falan kafalarına göre karar veriyorlar sistemi çözemedim. bence direkt genç olayından kurtul. ahım şahım kampanyalar da yok.
Çalışan maximum genç mi? Öğrenci olanın üst limit sınırı 20 bin diye biliyorum

Hocam işin garip tarafı İş Bankasında kredi kartı başvuru ekranına gelince 70 bin TL limit onaylandı diyor. Bu garanti niye arttırmıyor anlamıyorum. Genç kartlara böyle olması saçma
Mantigini ben de cok bilmiyorum hocam ama genc kartlarin amaci musteri yapmak degil bence. Ileriye donuk musteri anlasmasi gibi bakiyor olabilir bankalar. 2023'den once kredi cilginligi vardi ve genc kartlar dahil herkese neredeyse sonsuz kredi karti limiti veriyordu bankalar. 2023'den sonra bu degisti. Son yillarda iyice sikti isin ucunu artik bankalar. Gelir beyaninizi ayrintili sekilde inceliyorlar ona gore limit veriyorlar ilk kart alimlarinda. Siz kanitli beyan sunmadikcada cok zor arttiriyorlar verilen limitleri.

Çalışan maximum genç mi? Öğrenci olanın üst limit sınırı 20 bin diye biliyorum
evet evet çalışan. hiç artmadığı dönemde çalışıp çalışmaması önemli değil gençse çöp sanıyordum ama çalışan olunca artıyomuş. işe girmemle almıştım kartı. yurtdışına çıkmaya başlarsam mil biriktirebileceğim bi karta geçiçem ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,997
Üyeler
197,338
Son üye
dahhak
Geri