Fifine H9 Vs Hyperx Cloud 3

Visa

80+
Reaksiyon skoru
51
Merhaba 4 Bin tl bütçem var Fifine H9 ve Hyperx Cloud 3 arasında kaldım. Fifine H9 u biraz inceledim bazıları mikrofonun sesi çok boğuk geliyor diyor ve bass ve tizzleride gayet iyiymiş. fakat Hyperx Cloud 3 de müzik için vb çok kötü diyolar ne kadar eq yaparsan yap kötü diyorlar sizce hangisini almalıyım? başta Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyordum fakat biraz daha bütçemi arttırdım.

Arkadaşlar McHose X9 ile Fifine H9 arasında çok kararsız kaldım H9 kablolu ama ses kalitesi bass tiz herşeyi daha iyi diyorlar Mchose X9 dan. Sizce hangisi?

Arkadaşlar fifineyi alıcamda şimdi, itopyadan mı almalıyım iade gibi bir durum olursa sorun yaşatır mı?

Hocam baya araştırdım fifine h9 a karar verdim ya daha iyi diyorlar, itopyadan alırsam sorun yaşarmıyım sizce fifineyi

Son düzenleme:
peki sizce mchose x9 mu fifine h9 mu hocam yani cok kararsız kaldım sımdı yıne tam alacakken, fifine h9 hakkında cok fazla olumlu yorum var
x9 u ben kendim kullandığım için öneririm fifineyi fazla bilmiyorum

Merhaba 4 Bin tl bütçem var Fifine H9 ve Hyperx Cloud 3 arasında kaldım. Fifine H9 u biraz inceledim bazıları mikrofonun sesi çok boğuk geliyor diyor ve bass ve tizzleride gayet iyiymiş. fakat Hyperx Cloud 3 de müzik için vb çok kötü diyolar ne kadar eq yaparsan yap kötü diyorlar sizce hangisini almalıyım? başta Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyordum fakat biraz daha bütçemi arttırdım.
atk neptun görüyorum baya çok fp deniyo onada bakabilirsin

fifine h9 aldım memnun kalırım umarım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,413
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker