En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Ekte görünen sistem siteyi açtığımızda en başta görünmekte. Ancak detaylar için siteye girince ram ve ssd sistemde bulunmadığı yazıyor. Sanırım site otomatik olarak dolduruyor. Doldurmasa daha iyi olabilir. Ben de diyorum bu fiyata bu sistem nasıl var imkanı yok diye meğer ram ssd yokmuş.

Ekler

• 1778456330163.webp
    1778456330163.webp
    26.4 KB · Hit: 23
bende çok kastı işlem yapamadım Android telefon girdim
hocam cihazınız nedir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekte görünen sistem siteyi açtığımızda en başta görünmekte. Ancak detaylar için siteye girince ram ve ssd sistemde bulunmadığı yazıyor. Sanırım site otomatik olarak dolduruyor. Doldurmasa daha iyi olabilir. Ben de diyorum bu fiyata bu sistem nasıl var imkanı yok diye meğer ram ssd yokmuş.
hocam şu an gece diye bir güncelleme yapıyorudm sinerji için sabaha düzelicek kusura bakmayın

laptop için varmı?
Hocam şuanda yok ama uzun vadede getirmek istiyorum

Hocam bir tavsiyem daha olacaktı. Filtreleme yaparken özellikle ve özellikle OEM paketleri filtrelerken değilde mesela en ucuz rami bulmak için 2x16 ddr5 ram filtreliyorum diyelim acayip kasıyor niye bilmiyorum. Bu filtreleme olayını tüm filtreleri işaretledikten sonra en son FİLTRELE diye bir buton koysanız daha güzel olmaz mı her filtreye tıkladığımızda 3 5 sn bekletiyor. İtopya sitesine girip filtreleme yaparsanız dediğim daha rahat anlaşılır. Her tıkladığımda site kendini yeniliyor gibi bişey oluyor çünkü. Ergonomi açısından kötü bir durum.
Hocam filtre konusunda haklısınız değerlendiricem biraz kapsamlı bir konu
Birde bu peşin fiyatına taksit seçeneğine tıkladığımızda aradığımız taksit sayısını da seçme olsa güzel olurdu hocam. 9 taksit ararken kör oluyoruz valla. Son bişey daha var 1. sayfadan 2 ye geçtiğimizde otomatik sayfa başına atsa çok güzel olur. En sona da değil ortalara bir yere atıyor buda ergonomi açısından kötü.

İdefixte şöyle bir OEM var bunları görmüyor site bilginiz olsun.
Peşin fiyatına taksitte taksit sayısını eklemek makul bir talep hızlıca yapabilir miyim bir bakıcam ama idefix ve games-arenayı şu an eklemeyi düşünmüyorum gamers-arena belki olabilir

Son düzenleme:
Yok ya sorun yok da dediğim sistem 2 gündür falan orada bu geceye özel değil.
Haklısınız sorunu buldum seçili parça olmayınca en ucuz seçilebilir donanımı seçiyormuş düzelticem 1 saat içinde teşekkürler (ya da daha önceki varolan donanımları)

Evet şu an sistem hiç gözükmüyor. Belki ileride ram-ssd bulunmayan sistemleri de gösterip, kırmızı veya göz almasın diye turuncu renk ile belirterek vs. uyarabilirsin.
hocam var sol tarafda eksik donanımlıları gizle butonu ekledim belki onu sadece eksik donanımlıları göster özelligi getirebilirim şu anda hala gözüküyor bu arada otomatik gizle seçili geldiginden karşınıza çıkmamıştır

1778461585818.webp

Postunuzu yeni gördüm. Gayet faydalı bir sayfa yapmışsınız. Aktif olarak geliştirmeye devam ederseniz belki globaldeki pc partpicker olabilirsiniz türkiye için.

Keşke parçaları tek tek girip sistem toplayabilsek.

Postunuzu yeni gördüm. Gayet faydalı bir sayfa yapmışsınız. Aktif olarak geliştirmeye devam ederseniz belki globaldeki pc partpicker olabilirsiniz türkiye için.

Keşke parçaları tek tek girip sistem toplayabilsek.
Aslında sitenin aman aman bir eksiği yok ama sanki bişeyleri düzeltirken bişeyler bozuluyor gibi geliyor bana.

Sitenin en büyük eksiği bana kalırsa sistemlerin asla güncel olmaması. Herhangi bir sisteme tıkladığımda fiyatla alakasız başka sistem çıkıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri