Kuranı Kerim'de İnanılmaz Bir Çelişki Buldum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Üslüp muhattaba göre şekil alırsa sizin gibi tartışma ahlakından yoksun ve köşeye sıktıştığında verilen cevabı beğenmediğinde klişe cevap veya kaçamak cevaplar vererek geçiştiren birisine sert biz üslüpla konuşmalıydık hala sizlerle üslüplü konuşmaya çalışıyoruz 320ye yakın sorunuz varmış sorularınızın bir çoğunun cevabı internte var ancak sizler cevap beğenmiyor veya klişe cevaplar diyerek geçiştiriyorsunuz
Sanane kardesim verilen cevapları ister kabul ederim ister etmem.Mantıklı gelmiyorsa etmem verdiğiniz cevapları zorunda mıyım ya ? Sırf sizin uydurduğunuz cevapları kabul etmiyorum diye gelip burda terbiyesizlik yapma hakkınız yok.Tartışma ahlakında genelde önyargılı yaklaşan ateistfobik müslümanlar yoksun.Yıllardır burdayım ben hep ilk hakareti ilk argoyu müslümandan gördüm.

Sanane kardesim verilen cevapları ister kabul ederim ister etmem.Mantıklı gelmiyorsa etmem verdiğiniz cevapları zorunda mıyım ya ? Sırf sizin uydurduğunuz cevapları kabul etmiyorum diye gelip burda terbiyesizlik yapma hakkınız yok.Tartışma ahlakında genelde önyargılı yaklaşan ateistfobik müslümanlar yoksun yıllardır burdayım ben hep ilk hakareti ilk argoyu müslümandan gördüm ben.
KEHKEHEKH çok komiksiniz gerçekten yarılacağım gülmekten bizim uydurduğumuz(?) cevaplar kabul etmemek sizin sorununuz ve bu sizin sadece beğenmediğiniz için redediyorsunuz cevaba karşılık bir argümanınız yok sadece beğenmiyorsunuz. Siz bana 2+2 nedir diye soruyorsunuz ben size 4 diyorum siz hahaha ben bu cevabı beğenmedim veya hahah bu ne kadar klişe bir cevap dediniz diye soruyu yanlış cevaplamış veya cevaplayamamış olmuyorsuz sadece siz anlamamak için yırtınıyor oluyorsunuz size üzülüyorum tekrardan dilerim yaradan sizi nuru ile aydınlatır

KEHKEHEKH çok komiksiniz gerçekten yarılacağım gülmekten bizim uydurduğumuz(?) cevaplar kabul etmemek sizin sorununuz ve bu sizin sadece beğenmediğiniz için redediyorsunuz cevaba karşılık bir argümanınız yok sadece beğenmiyorsunuz. Siz bana 2+2 nedir diye soruyorsunuz ben size 4 diyorum siz hahaha ben bu cevabı beğenmedim veya hahah bu ne kadar klişe bir cevap dediniz diye soruyu yanlış cevaplamış veya cevaplayamamış olmuyorsuz sadece siz anlamamak için yırtınıyor oluyorsunuz size üzülüyorum tekrardan dilerim yaradan sizi nuru ile aydınlatır
İspatla kardesim nerede öyle bi cevap vermişim ben.Ben bana verilen en saçma cevaplara bile karşı önermeyle cevap vermişimdir senin gibi dalga geçmiyorum milletle.Kim benimle dalga geçer alay eder bende aynı uslubla karşı cıkarım napıyım tebrik mi edeyim karşımdakini ?

Ayrıca sende itraf ettin sırf verilen cevapları kabul etmiyorum diye sert argolu bir uslubu hakettiğimi söylüyorsun.Bikere bu dediğin insanın vicdanına sığmaz birde müslümanım diye geçiniyorsunuz yazık gerçekten.Bu kadar bu açıklamalrı yapcağına ayette ki çelişki hakkında ne düşünüyorsun onu söyle bana sen ?

1778796251856.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09