1200 1400 Arası Mouse Önerisi

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,086
Fazla bütçeyi aşmasın hatta yazdığımın altıda olabilir, attack shark x3 düşünüyorum, sizce nasıldır kablosuz almak istiyorum, arada cs2 valorant lol hikayeli oyunlar takılıyorum sizce kablolumu uygun kablosuzmu? Şarjıda önemli tabi, hz falan

Fazla bütçeyi aşmasın hatta yazdığımın altıda olabilir, attack shark x3 düşünüyorum, sizce nasıldır kablosuz almak istiyorum, arada cs2 valorant lol hikayeli oyunlar takılıyorum sizce kablolumu uygun kablosuzmu? Şarjıda önemli tabi, hz falan
R1 SE+

https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798
Dostum benimde fiyat bandım seninki gibiydi. Çok araştırdım sonra gittim bu mouseyi aldım 1 hafta oldu 1800 e aldım. Şimdi 1600 e düşmüş. Şiddetle tavsiye ederim eğer bütçeni artırabilirsen tabi. Aklına takılan soru varsa yanıtlayabilirim.

https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798
Dostum benimde fiyat bandım seninki gibiydi. Çok araştırdım sonra gittim bu mouseyi aldım 1 hafta oldu 1800 e aldım. Şimdi 1600 e düşmüş. Şiddetle tavsiye ederim eğer bütçeni artırabilirsen tabi. Aklına takılan soru varsa yanıtlayabilirim.
Beyaz rengi 1500 müş, nasıl kanka şarjı falan benim kasa uzakta kalıyor biraz bağlantı kopması falan olurmu 1 metre uzakta kasa, kablosuz mouselerde ufak bi gecikme olur derler kablolulara göre, görüşlerin nedir

Beyaz rengi 1500 müş, nasıl kanka şarjı falan benim kasa uzakta kalıyor biraz bağlantı kopması falan olurmu 1 metre uzakta kasa, kablosuz mouselerde ufak bi gecikme olur derler kablolulara göre, görüşlerin nedir
Dostum ben mağazadan aldım dediğim gibi 1 hafta oluyor hala şarjı ortada hiç şarja takmadım. Mesafe olarak fazlasıyla yeterli tam ölçmedim ama monitörü göremeyecek kadar uzaklaşsan bile hala bağlantı kopmuyor. Benim çok araştırma sebebimde kablosuzların kopma meselesiydi bu arada. Try hard bir fps oyuncusuyum. Ağırlıkta Rainbow Six, CS2 oynuyorum. Ama kablosuz bir mouse istiyordum bunu tercih ettim. Gözle görülecek bir gecikme, bağlantı kopması vs. hiç bir şey yaşamadım. Kablolu mouseden farksız iyi ki almışım diyorum işin kısası. Dongle, Bluetooth, Kablolu olarak 3 farklı kullanım şeklide mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,302
Üyeler
195,592
Son üye
Rastrein
Geri