Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,456
fiyata bağlı alınır iyi işlemciR5 9600x e ne diyorsunuz alınır mı? sizce öneriniz varsa bakayım indirimde olsa almayı düşünüyorumda anakartım msı mb pro b850m-g
fiyata bağlı alınır iyi işlemciR5 9600x e ne diyorsunuz alınır mı? sizce öneriniz varsa bakayım indirimde olsa almayı düşünüyorumda anakartım msı mb pro b850m-g
Yayına katılmak ne alaka hocam. Yayında mı söylemiş bunu tam anlayamadımbu gece 1 tl hazır sistem satacaklar galiba incehesap kendi profilinde rrane yayınına katılanlardan birine çıkacak demiş
instagram İncehesap hikayeler e git görYayına katılmak ne alaka hocam. Yayında mı söylemiş bunu tam anlayamadım
www.instagram.com
Hocam 1 TL sistem olacak demiyor ki 1 kişiye bilgisayar hediye edilecek diyor.instagram İncehesap hikayeler e git gör
![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da incehesap.com'in bu hikayesini izle.
109K Takipçi, 33 Takip, 3,414 Gönderiwww.instagram.com
espiri ve galiba demişim ihtimal , lütfen düzgün okuyalım mesajlarıHocam 1 TL sistem olacak demiyor ki 1 kişiye bilgisayar hediye edilecek diyor.
"Galiba" dediğinizde bilginin saçmalığı değişmiyor. Anlamamışsınız ben de size anlattım.espiri ve galiba demişim ihtimal , lütfen düzgün okuyalım mesajları
galiba ne demek ?"Galiba" dediğinizde bilginin saçmalığı değişmiyor. Anlamamışsınız ben de size anlattım.
Boşversenize, hiçbir şey demedim 1 TL ye sistem verecekler boşverin siz beni uğraşamam. Hadi iyi forumlargaliba ne demek ?
Hoca dün kendin detaysız kod paylaşırken kabul etmiyordun. Şimdi nasıl anlamadın adamın dediğini?"Galiba" dediğinizde bilginin saçmalığı değişmiyor. Anlamamışsınız ben de size anlattım.