Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,540
Oyun introdan sonra çöküyor giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
sorunsuz çalışıyor 1-2 dosya silip doğrulama ile baştan indir sistem özelliklerin nelerOyun introdan sonra çöküyor giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
oyun 19 mayista cikacakti haniOyun introdan sonra çöküyor giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
premium alanlara 4 gün erken erişim vardı yaoyun 19 mayista cikacakti hani
hocam sisteminiz nedir hangı ayarlarda hangı fpslerı alıyorsunuz grafıkler vs nasılsorunsuz çalışıyor 1-2 dosya silip doğrulama ile baştan indir sistem özelliklerin neler
sorunsuz çalışıyor 1-2 dosya silip doğrulama ile baştan indir sistem özelliklerin neler
5070Ti amd AI 7 350. Dosyaları doğrula yapıyorum olmuyor. Dosya silip doğrulama yaptım olmadı. Silip yükleyemem de yani 150 GB oyun. Mecbur bekleyecez mi artık.ön yükleme sonrası dosyaları tekrar doğrularken sorun yaşadım bende mecbur silip baştan kurdum düzeldi. klasik driver güncellemeyle dosya doğrulama deneyin. amd nin 26.5.2 sürümüyle sorun yaşamadım şuanlık
rx 6800 ile 4k extreme 100-110 fps görüyorum ortalama fsr ilehocam sisteminiz nedir hangı ayarlarda hangı fpslerı alıyorsunuz grafıkler vs nasıl
update beklemek en mantıklı çözüm gibi o zaman5070Ti amd AI 7 350. Dosyaları doğrula yapıyorum olmuyor. Dosya silip doğrulama yaptım olmadı. Silip yükleyemem de yani 150 GB oyun. Mecbur bekleyecez mi artık.
tekrar indirdim mecburen ama beklediğime değmiş diyebilirim aşırı iyi geldi 5 ten sonra5070Ti amd AI 7 350 işlemci. Dosyaları doğrula yapıyorum olmuyor. Dosya silip doğrulama yaptım olmadı. Silip yükleyemem de yani 150 GB oyun. Mecbur bekleyecez mi artık.
Canımızı çektiriyontekrar indirdim mecburen ama beklediğime değmiş diyebilirim aşırı iyi geldi 5 ten sonraAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son sürücüyü kurdun mu?5070Ti amd AI 7 350. Dosyaları doğrula yapıyorum olmuyor. Dosya silip doğrulama yaptım olmadı. Silip yükleyemem de yani 150 GB oyun. Mecbur bekleyecez mi artık.
vay be bu grafikler ne 15 dolar olsa alırım da çok pahalı geliyortekrar indirdim mecburen ama beklediğime değmiş diyebilirim aşırı iyi geldi 5 ten sonraAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle