valla aşırı fark yok gibi bence o sistemin rami daha iyi o sistemin tek zayıf noktası psusu idi bunda da psu yükseltmek lazımdünkü iptal edilip bu alınır mı? yoksa değmezmi değişmeye
valla aşırı fark yok gibi bence o sistemin rami daha iyi o sistemin tek zayıf noktası psusu idi bunda da psu yükseltmek lazımdünkü iptal edilip bu alınır mı? yoksa değmezmi değişmeye
ssd ve ve psu daha iyi aynı fiyat rami de aşağı kalır yanı yok extra olarak tabii ki de arada öyle sistemsel kalite farkı var mı desene çok az ama değebilecek bi farkvalla aşırı fark yok gibi bence o sistemin rami daha iyi o sistemin tek zayıf noktası psusu idi bunda da psu yükseltmek lazım
Kral benim parçalarda uyumsuzluk varmı acaba ? Sorunsuz kullanabilirmiyimben xpg yerine lexarı öneririm yazma okuma hızları daha iyi
Ama onda da dram yok xpg de varben xpg yerine lexarı öneririm yazma okuma hızları daha iyi
abi sorunsuz kullanırsın tabii ki deKral benim parçalarda uyumsuzluk varmı acaba ? Sorunsuz kullanabilirmiyim
ilerde 1080p için işlemci yükseltmesi öneriririmabi sorunsuz kullanırsın tabii ki de
ama yarı yarıya dram için hız düşmek bilmiyorum tercih sizinAma onda da dram yok xpg de var
Ama hız artırınca fiyat da artıyorama yarı yarıya dram için hız düşmek bilmiyorum tercih sizin