daha iyi dün ki sistemden daha iyi ssd ve kasa sağlam psudünkü iptal edilip bu alınır mı? yoksa değmezmi değişmeye
daha iyi dün ki sistemden daha iyi ssd ve kasa sağlam psudünkü iptal edilip bu alınır mı? yoksa değmezmi değişmeye
daha iyi dün ki sistemden daha iyi ssd ve kasa sağlam psupe
peki nasıl alnıır düz 56bin tl şekilde alsamda dünkinden iyi mi? yoksa bir şeyini değiştireyimmi?daha iyi dün ki sistemden daha iyi ssd ve kasa sağlam psu
ya ben 2.el ekran kartı ve ram alıp 7500f-b650 anakart 0 alıp aynı sistemi toplayacağım daha mı maliyetli oluyo sankiDünkü sistemden daha iyisi geldi. Tek eksisi soğutucusu yok. Parçaları gayet iyi seviyede, seçtiğim XPG SSD'de DRAM var bunu geçmek gerekiyor.
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ben olsam şöyle alırdım:
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Lexar NM790 DRAM'siz olsa da gayet güzel bir model. Thermaltake kasa özelleştirmesi bayağı uygun. İçinde ki PSU gayet iyi, kasa çok güzel bir model ve pembe ilgi çekiyor.
Yİne İsimbulamajim hocamın paylaşımından.
![]()
Elektronik: Ryzen 5 7500F, RX 9070 XT, 1 TB SSD, B650M-R sistem 56.177 TL
Dünkü sistemden daha iyisi geldi. Tek eksisi soğutucusu yok. Parçaları gayet iyi seviyede, seçtiğim XPG SSD'de DRAM var bunu geçmek gerekiyor...www.technopat.net
Kanka direk 56k olduğu şekilde alsam dünkünden iyi mi? illa değiştirmemi yapayımAlıntıyı görüntülebu şekilde önerebilirim
cl38 den 36 ya düşmek için 1k vermezdim ben thermaltake in kasası varken 2k ya pembe 4k ya colormaster geçmezdimŞöyle yaptım pcden cok anlamıyorum doğrumu yaptım acaba
bütçenizi aşırı zorlamıyor ise yapınKanka direk 56k olduğu şekilde alsam dünkünden iyi mi? illa değiştirmemi yapayım
Ödeme adamına geçince o kasada fiyat farkı çıkıyorcl38 den 36 ya düşmek için 1k vermezdim ben thermaltake in kasası varken 2k ya pembe 4k ya colormaster geçmezdim
Ödeme adamına geçince o kasada fiyat farkı çıkıyor
Ödeme adamına geçince o kasada fiyat farkı çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben xpg yerine lexarı öneririm yazma okuma hızları daha iyiİlla xpg ssd değiştirmeme gerek var mı