Videolardan baktım şimdi büyük ama fotoğraftaki gibi devasa değilDevasa gözüküyor acaba öyle mi gerçekten
Videolardan baktım şimdi büyük ama fotoğraftaki gibi devasa değilDevasa gözüküyor acaba öyle mi gerçekten
Devasa gözüküyor acaba öyle mi gerçekten
Sahibindende gördüğüm Sezer sizmişsiniz demek kiHarika bir gamepad katılıyorum ama ben Flydigi Apex 5 , Gulikit TT Max veya G7 Pro alacağım ben biraz immersive odaklı harbiden titreşimi yayılan mümkünse adaptive triggerlı olan özelleştirilebilir arıyorum. Bu aradıklarım zaten premium+ gibi bir şey. Cyclone 2 bence premium bir koldu harikaydı 2500 TL zaten bedava fiyattı cidden ama dediğim gibi biraz aradığım özellikler bunun da üstünde . Bunun zaten en büyük suçu Dualsense. Ben PS5le 1-2 sene takılınca insan titreşim ve triggerı öyle önemsiyor ki PCde benzerini arayıp duruyor
telefon lazım yakalamaya çalışıyorum ama çok zor samsung ya da ip17 yakalayabilsem iyi olacakBir kere yakalayamadık şunu ya![]()
![]()
25 Plus geliyor ara sıra 43K'ya. Gece 5 civarı birkaç defa gördüm, o zaman bakabilirsen iyi olur. Botçuların en az aktif olduğu saatler o zamantelefon lazım yakalamaya çalışıyorum ama çok zor samsung ya da ip17 yakalayabilsem iyi olacak
Telegramda birisi aldı onu.
kaç geçe almaya çalıştın 15.57.35de denemıs benımkı yıne de yetısememıs
hocam bir şey soracağım dün gece gaming gecesinden 2 ürün aldım ssd ve ekran kartı, ssd kargoya verildi ekran kartı vermedi ve ödeme işlemi yarım kaldı diyor fakat para karttan çıkmış bu yavşaklar iptal eder mitelefon lazım yakalamaya çalışıyorum ama çok zor samsung ya da ip17 yakalayabilsem iyi olacak
kac gece aldıgını soyluyomu. 2sanıyede bır aod taraması yapıyor hala nasıl kacabılıyor anlamıyorumTelegramda birisi aldı onu.
telefon lazım yakalamaya çalışıyorum ama çok zor samsung ya da ip17 yakalayabilsem iyi olacak