❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

40-45 bin fiyat bandında yakalayacağın maksimum indirim de bu kadar olur zaten. Almayı düşünen arkadaşlar varsa hiç çekinmesin bence anakart yükseltmesi yaptığınızda sistem tam f/p oluyor

Ekran kartı 20k Sık sık indirimde
Anakart indirimle sık sık 3400 düşüyor
İşlemci 5800
Ram 11K
Ssd 6500
Kasa + Fan 3400

3.500 TL indirim var. Diğer parçaları indirimsiz haliyle yazdım. İndirim yakalayıp kafa kafaya götürebilirsiniz. Ha uğraşamam diyorsanız buyrun alın. Ama indirimle aldım diye gezmeyin.
3500TL'yi çerez parası gibi yazıyorsunuz ya böyle insanların yaşını merak ediyorum. bir de indirimle bu fiyatlar normalde daha pahalı. inşallah size küçük gelen paraların değerini bir gün anlarsınız anne baba beslemeyi bıraktığı zaman.

İndirimli aldığın fiyatın üstüne %10 indirim var yani daha ne istiyorsun tek tek indirim kovalayıp üstüne gene alamıyorsun bu fiyata yani.
Ya hocam neyi savunuyorsun şuan? Akakçe’ye girip yaz göreceksin zaten. Güncel akakçe fiyatları ile 3500 TL kâr bir oem paket için indirim mi sayılır oldu? Dalga mı geçiyorsunuz? İhtiyacı acil olan alsın lafım yok, ama orta da bir indirim yok diyorum. Varsa açıklayın bizde bilelim ne indirimi olduğunu? Boş keseden yorum atıyorsunuz sadece

Ya hocam neyi savunuyorsun şuan? Akakçe’ye girip yaz göreceksin zaten. Güncel akakçe fiyatları ile 3500 TL kâr bir oem paket için indirim mi sayılır oldu? Dalga mı geçiyorsunuz? İhtiyacı acil olan alsın lafım yok, ama orta da bir indirim yok diyorum. Varsa açıklayın bizde bilelim ne indirimi olduğunu? Boş keseden yorum atıyorsunuz sadece
Hocam hazır sistem bazında bakarsanız genelds bu fiyat bandında 5060 8gb, 500gb ssd'ler var. Bence hazır sistem piyasasına göre uygun. Herkes tek tek toplayamıyor.

en iyi sistem bu herhalde ha 5060ti yi geçti bu

Hocam hazır sistem bazında bakarsanız genelds bu fiyat bandında 5060 8gb, 500gb ssd'ler var. Bence hazır sistem piyasasına göre uygun. Herkes tek tek toplayamıyor.
Haklısınız. Ama ederini konuşmamız lazım, gerçek bir indirime değecek bir sistem değil bana göre bunu diyorum. Taksit ve Hazır sistem hızlı olsun diyene avantaj evet

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Anakart msi B850 olarak seçeneklerden hangisini önerirsiniz ??

giriş seviye anakart almamaya yeminliyim arkadaş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart msi B850 olarak seçeneklerden hangisini önerirsiniz ??
en sağlamı b850m gaming plus ama bu işlemciye fazla, PCIE 5 olan ve elinde ssd vs. varsa ona göre slotlarına bakarak seç hocam

1 tb ssd var elimde kutulu duruyor
Msi yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 tb ssd var elimde kutulu duruyor
1000055275.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879