Twitter Hesabıma Giriş Yapılmış Halbuki Sms Doğrulaması Vardı

Reaksiyon skoru
69
arkadaşlar merhaba bu sabah twitterdan sms doğrulama kodu geldi abd easton dan giriş yapılmış normalde giriş yapılması için smssin girilmesi lazm twitterdan açık oturumlara baktığıımda gözüküyor şuan hepsinden çıkış yaptım şifreyi değiştirdim mail şifresini de değiştirdim 2 aşamalı doğrulamayı aktif ettim hattım turkcell onlarıda arayıp üzerimden bi esim çıkarılmışmı diye sordum çıkarılmadığını söylediler bilgsi olan arkadaşlar var mı ya da başına gelen

Demek ki bi şekilde sızmışlar
Tüm hesaplarının güvenliğini elden geçir. Authenticator kullan.

2FA günümüzde maalesef hiçbir işe yaramıyor. Session çalarak yapıyorlar yani tıpkı senin bilgisayarından giriyormuş gibi giriş yapıyorlar haliyle 2FA uyuyor.

Demek ki bi şekilde sızmışlar
Tüm hesaplarının güvenliğini elden geçir. Authenticator kullan.
onuda şimdi aktif ettim hocam eyv
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2FA günümüzde maalesef hiçbir işe yaramıyor. Session çalarak yapıyorlar yani tıpkı senin bilgisayarından giriyormuş gibi giriş yapıyorlar haliyle 2FA uyuyor.
umarım bidaha olmaz hocam anlık bi korktum

Telefonunda RCS sohbetler açıksa onu kapat öncelikle.

Benimde geçen hafta başıma geldi telefona twitterdan doğrulama kodunuz diye mesaj geldi, Twitter a girdim direkt hesaptan çıkış yapıldı sonra mail geldi siz mi giriş yaptınız diye hayır ben değilim dedim aldım hesabı geri

Gece kardeşimin hesabına da giriş yapılmış. Las Vegas'tan.

Telefonlarınız dinleniyor olabilir. Veya bilgisayarınıza dışarıdan erişiliyor olabilir. Her bilmediğiniz şeyi denemeyin.

Genellikle indirdiğin bir şeyden tüm tarayıcı verilerini çalıyorlar. Github'da açık kaynaklı bir projede bile bunu gizleyerek yapıyorlar çok dikkatli olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,485
Üyeler
197,484
Son üye
ataxata
Geri