Değirmencidayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 154
bugün aldım kurulumunu vs yaptım taktım bişey izliyorum bi anda ekran gidiyo dipslayport no signal yazıyo asus çalışırken 2. ekranı göremiyorum zaten nası yapıcam
kapnıyo açıyorum 5 10 dk sonra yine aynı şeyi diyoBir kere mi oldu
monitörün veya pcnin güç tasarrufu modundan muhtemelen kontrol et monitörün menüsünden ve pc'nin güç planlarındankapnıyo açıyorum 5 10 dk sonra yine aynı şeyi diyo
Bence kabloya bida bak temiz otursun . O yüzden git gel yapıyor olabilirbugün aldım kurulumunu vs yaptım taktım bişey izliyorum bi anda ekran gidiyo dipslayport no signal yazıyo asus çalışırken 2. ekranı göremiyorum zaten nası yapıcam
monitörün veya pcnin güç tasarrufu modundan muhtemelen kontrol et monitörün menüsünden ve pc'nin güç planlarından
güç tasarrufundada değil kablodada sorun yok düzelmiyo bi monitörmü bozuk acabaBence kabloya bida bak temiz otursun . O yüzden git gel yapıyor olabilir
Video izlerken mı kapanıyor oyun oynarken mi? fark etmiyor mu yoksa? geri nasıl açılıyor? bir de tuşa basınca direkt eski haline dönüyorsa bozuk değildir muhtemelengüç tasarrufundada değil kablodada sorun yok düzelmiyo bi monitörmü bozuk acaba
valla hiç oyunda test etmedim ama video izlemiyokende kapanıyo geri açmak için 10 dk uğraşıyom sonra geri kapanıyo eski monitörümde aynı kablo çalışıyodu amaVideo izlerken mı kapanıyor oyun oynarken mi? fark etmiyor mu yoksa? geri nasıl açılıyor? bir de tuşa basınca direkt eski haline dönüyorsa bozuk değildir muhtemelen