❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

valla 2 sene önceyekadar benim için fiyat önemliydi ama ndivia israile yapay zeka üssü kurduğu için vereceğim paranın bize mermi yada silah olarak geri dönecek ondan bende inte ndivia almıyorum.
Hocam heves kırmak gibi olmasın ama o anakartın tek m2 desteği var 2 m2 desteği olan bir anakart alsaydınız daha iyi olurdu ilerde depolama arttırmak isterseniz diye isterseniz iptal edip tekrar şipariş geçin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar montajlı seçebiliyor muyuz?
mağazdan şipariş verince evet .

Hocam heves kırmak gibi olmasın ama o anakartın tek m2 desteği var 2 m2 desteği olan bir anakart alsaydınız daha iyi olurdu ilerde depolama arttırmak isterseniz diye isterseniz iptal edip tekrar şipariş geçin .

mağazdan şipariş verince evet .
hocam hala düşünemde yim para yok altın aldıyıdım bir ara onu bozduracağım her taksitte sağolsun altında düşüyor buaraanad ana kartı asrock alacağım diğer her şey aynı sadece ssdyi satma istiyoru melimde zaten var 2tb kaç gider ki

hocam hala düşünemde yim para yok altın aldıyıdım bir ara onu bozduracağım her taksitte sağolsun altında düşüyor buaraanad ana kartı asrock alacağım diğer her şey aynı sadece ssdyi satma istiyoru melimde zaten var 2tb kaç gider ki
bilmiyorum hocam ikinci el piyasası ile çok ilgilenmiyorum .

Sistem ideal fiyat olarak da, bunun yanına 2k monitör akar tam performans alırsınız.

Ulan demonte geliyormuş hepsi pişman oldum söylediğime bak düzeltebiliyormuyuz bunu ?

Hangi anakartı almamız lazım hocam?

Bir de siparişi iptal ettim siz öyle dediniz diye. İade 3-4 gün içinde gerçekleşiyormuş ve kartımda limit kalmadı ne yapacağım şimdi?
1778957172659.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri