🔥İndirim Zoko Ice Pro Bp6 Kule Tipi İşlemci Soğutucu - 942 Tl / Beyazı 982 Tl

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,908

FİNAL150 kodunu kullanınca 942/982 TL
Kağıt üstünde Peerless assasine rakip bir soğutucu ve görünüşe de çok güzel bence. Açıkçası bu fiyatlarda genelde 2 fanlı bir kule tipi bile görmeyiz :D ekstra olarak 4 bakır boru değil 6 bakır boruya sahip.

Videoyu dakikası ile attım ryzen 5600 testini görebilirsiniz.

FİNAL150 kodunu kullanınca 942/982 TL
Kağıt üstünde Peerless assasine rakip bir soğutucu ve görünüşe de çok güzel bence. Açıkçası bu fiyatlarda genelde 2 fanlı bir kule tipi bile görmeyiz :D ekstra olarak 4 bakır boru değil 6 bakır boruya sahip.

Videoyu dakikası ile attım ryzen 5600 testini görebilirsiniz.
hocam hobi için ucuza kasa toplayacağım ama kule tipi soğutucuları hiç bilmiyorum . Acelem yok 2 3 ay içerisinde deneyeceğim toplamayı al der misin yoksa 2 3 ay içinde daha güzel fırsatlar gelir mi sence

1 tane aldım ben neden aldım hiç bir fikrim yok

hocam hobi için ucuza kasa toplayacağım ama kule tipi soğutucuları hiç bilmiyorum . Acelem yok 2 3 ay içerisinde deneyeceğim toplamayı al der misin yoksa 2 3 ay içinde daha güzel fırsatlar gelir mi sence
Daha iyisinin geleceğini düşünmüyorum alacaksan al hocam :D

ben ilk defa sistem toplayacağım da bu hiç anlamıyorum bu soğutucu mantıklımi daha iyi bir seçenek varmı

1000003204.webp

Zoko aldım, Archon gönderdiler ARGB ve bu şekilde duruyor. (TR bilgisayar satıcısından almadım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,103
Üyeler
196,895
Son üye
mercimek2
Geri