Keman Çalarak Para Kazanılır mı?

Metroda çal kazanırsın

Lisede arkadaşım vardı. Adam baya baya orkestrayla birseysel falan çalarak yolunu buldu. Tanıdıkların eğlencelerine falan gidiyodu. Şimdi konservutuarda. Sana ve çevrendeki iş imkanlarına bağlı. Yaparım dersen pvyonda falan da bulursun.

anksiyeten yoksa utanmam yok dersen kazanırsın yolunu bulursun güzel çalıyorsan sosyal medyadan da yürürsün, ama dediklerim varsa en iyi ekipmanlarında olsun sokağa çıkıp çalma cesaretin yoksa bir şey e yaramaz. Geçenlerde arkadaşım haşlanmış nohut işine girdi başka arkadaşın dükkanının önüne koydu bekliyor ne gelen soruyor ne giden, aldım elime tepsiyi kafede oturanlara vs alırmısınız yermisiniz diye sora sora tepsideki mal ı bitirdim yarı parasını da verdim arkadaşa. Fırsatınız varsa gidin bence böyle bir şeyler yapın hızlı sıcak para kazanabileceğiniz şeylerle uğraşın. örnek veriyorum 1 kg nohut 100 150 tl suya koyup haşlayıp baharat atıyorsun küçük plastik kare kapanır kaplara koyuyorsun hepsi bu kadar çok bir maliyeti de yok, 10 dk sürmeden 10 paketi sattım tanesi 100tl den 1k para yı cebimize koyduk.

Geri