SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
code bitmiş öyle yapman daha iyi olur
kartı kuracam sadece mh sordum süreden yana sıkıntı yok . bilerek boş kart kayıt eden ben
code bitmiş öyle yapman daha iyi olur
Doğru kartı girmen için ne kadar süre veriyor sanaAlıntıyı görüntüle
kartı kuracam sadece mh sordum süreden yana sıkıntı yok . bilerek boş kart kayıt eden ben![]()
sordum herhangi bir süre sınır vermedi istediğiniz zaman yapabilirsiniz dedi 1 gün sonra yapçam dedim sıkıntı yaratmaz dediDoğru kartı girmen için ne kadar süre veriyor sana
beyazı neden düşmüyor?Mobilden almanız gerekiyor. Promosyon kodu kullanın yerine PCHOCASI200 kodunu girin. Kod 200 stokla sınırlı. Tüm zamanların en düşük fiyatı akakçe verilerine göre
North Bayou NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bilgilerimi yazdığım halde olmadı hocam nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuzZiraat bankakart genç kredi kartı olan varsa 150tl + amazon 100tl indirim ile 798tl ye geliyor 150tl karta puan olarak yansıyor kaçıranlar böyle değerlendirebilir.
attığım linkten kampanya ya katılın ödeme sonrası puan karta geliyor amazonda 948tl olarak ödeme yapıcaksınızBilgilerimi yazdığım halde olmadı hocam nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz