Yazilim sorunu filan oluyomu bu karti kullanan varmi acabadüşünme bile : )
Eski amd kartlara kıyasla her özelliği ile çok daha iyi yazılımında bir problem çıkacağını da düşünmüyorumYazilim sorunu filan oluyomu bu karti kullanan varmi acaba
Yazılım sorunları rx5000 serilerinden sonra gayet stabil hale geldiYazilim sorunu filan oluyomu bu karti kullanan varmi acaba
pahalı mı ne alınmalı peki onu da söyle adamın ihtiyacı görülsünPahalı alınmaz
Rtx 5070 ti alacaktim fiyat olarak cok pahali geldi 9070xt benzer performansda gosteriyo testlerdepahalı mı ne alınmalı peki onu da söyle adamın ihtiyacı görülsün
doğru 5070 ti la kafa kafaya gidiyor zaten nvdia nın kartları amd ye göre daha pahalı tabii ki eksisi artısı var onlar ayrı konularRtx 5070 ti alacaktim fiyat olarak cok pahali geldi 9070xt benzer performansda gosteriyo testlerde
Pahalı falan değil hocam. Makul fiyatta gayet. Alınması en mantıklı ekran kartı şuan tüm TR de bana göre.pahalı mı ne alınmalı peki onu da söyle adamın ihtiyacı görülsün
arkadaş pahalı alınmaz yazmış ya güzel bir şey önersin bariPahalı falan değil hocam. Makul fiyatta gayet. Alınması en mantıklı ekran kartı şuan tüm TR de bana göre.
Bu fiyatta önerebileceği başka bir kart yok hocam. Ya sarı siteden al diyecek ya indirim bekle diyecek. Aylardır 33 ten aşşa 9070xt görmedim ben.arkadaş pahalı alınmaz yazmış ya güzel bir şey önersin bari