🔥İndirim Claw's Prism 6w Ses Kontrolcülü Rgb Soundbar 679tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,084
Özellikle fiyatının güzel bir dip seviyeye çok yakın fiyata düştüğünü düşünürsek; toplam 6W (3W x2) ses çıkış gücüyle YouTube, video izleme veya günlük bilgisayar kullanımları için gayet yeterli bir iş çıkarıyor. Ancak iş müzik dinlemeye veya derin baslar duymaya geldiğinde beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

bu attığın daha mı iyi kanka çok devrik cümle kurmuşsun :) anlayamadım
Kanka şöyle ki benim aldığım daha iyi değil. Net bir şekilde bunu söyleyeyim 😂. Ben kahve Makinesi için kireç temizleme çözeltisi almıştım. 1000 lira üstüne indirim olduğu için 200 küsur liraya geldi bana. Ucuz diye almak istiyorsan 1000 liralık sepet doldur, üstüne benim aldığımi al. Ama güzel ürün istiyorsan üsttekini al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kime dedim kankam anlamadım
Kanka bana yazmış onu, ben Türkçeyi katlettim bir anlığına

Amazonmuş satıcı zaten hocam iade et bunu al bence memnun değilsen iadeyi kesin alır Amazon zaten
Ya ben onu sepet dolsun da indirim olsun diye almıştım. Günlük işi görüyor ondan çok bulaşmıyorum. Senin attığın iyiymiş ama uğraşamam artık 😂

Özellikle fiyatının güzel bir dip seviyeye çok yakın fiyata düştüğünü düşünürsek; toplam 6W (3W x2) ses çıkış gücüyle YouTube, video izleme veya günlük bilgisayar kullanımları için gayet yeterli bir iş çıkarıyor. Ancak iş müzik dinlemeye veya derin baslar duymaya geldiğinde beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
claws ürünlerinin dandik olduğunu düşünmeye başladım

1779207785657.webp

3 kere sıfırı ile değiştirildi sonra iade edildi

Bunu gorsem alırdım. Ben de bunu aldım geçen. Rgb yazmışlar utanmadan. Kör dilencinin gözü daha çok parlıyordur. https://amzn.eu/d/038BfmKA
ses kaliteside kötüdür bence

Hocam bu nasıl https://app.hb.biz/h70PzOah61WK

Mousları dandik zaten tavsiye etmiyorum onları diğer ürünlerinde fiyatlarında göre iyi kaliteli ürünleri de var.
bende abdullah önerdi diye aldım güvendiğimiz dağlara kar mı yağdı dedim sonra , bence bilindik firmaların dışında almamak lazım çin malından uzak durmalıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri