🔥İndirim Montech Gf120r V2 Argb 120mm Kasa Fanı (3’Lü Set) – Reverse Blade 1849tl

Konudakine benzer fiyata corsair ve thermalright reverse var alternatif az ama var lian li o kadar para vermeyi mantıklı bulmuyorum konudakinin iyi yanı hub ile gelmesi
thermalright linki varmı hocam corsair 1 önceki sayfada ses testi var elektrik süpürgesi gibi valla.

thermalright linki varmı hocam corsair 1 önceki sayfada ses testi var elektrik süpürgesi gibi valla.
Bunları kullanıyorum hocam pwm ve argb kendi üzerinde birbirine ek yapılıp tek kablo pwm ve argb bağlantısı sağlanabiliyor f/p diyebilirim 1100 rpm de filan kullanıyorum
Radyatöre sonradan 3 adet daha almak istedim corsair yorumlarda kenarlarında kauçuk olmadığı ve bu nedenle ses yaptığı belirtildiğinden vazgeçip tekrardan aynı fanlardan aldım alternatif bunlar var
Birbirine eklenebiliyor kablo kalabalığı açısından güzel ama denemedim maalesef elimdekilere uyumlu olması açısından .
Alt ve radyatör ilk linkdeki fanlardan üstte arctic p14 argb kullanıyorum

Ekler

• 1000071773.webp
    1000071773.webp
    534 KB · Hit: 57
  • 1000071771.webp
    1000071771.webp
    473.2 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Beunları kullanıyorum hocam pwm ve argb kendi üzerinde birbirine ek yapılıp tek kablo pwm ve argb bağlantısı sağlanabiliyor f/p diyebilirim 1100 rpm de filan kullanıyorum
Radyatöre sonradan 3 adet daha almak istedim corsair yorumlarda kenarlarında kauçuk olmadığı ve bu nedenle ses yaptığı belirtildiğinden vazgeçip tekrardan aynı fanlardan aldım alternatif bunlar var
Birbirine eklenebiliyor kablo kalabalığı açısından güzel ama denemedim maalesef elimdekilere uyumlu olması açısından .
bu benim kasaya daha uygun infinity tasarımmış reverse fan diye arattım o kadar bir kere bile karşıma çıkmadı.

hocam kasanız nedir
lianli lancool 217 INF
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunları kullanıyorum hocam pwm ve argb kendi üzerinde birbirine ek yapılıp tek kablo pwm ve argb bağlantısı sağlanabiliyor f/p diyebilirim 1100 rpm de filan kullanıyorum
siyah yokmuş bununda hocam beyaz var sadece

hocam kasa modeli nedir

Geldi benim fanlar kurcam birazdan

Ekler

• 1000124760.webp
    1000124760.webp
    333.1 KB · Hit: 45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,203