🔥İndirim Nzxt C850 850w 80+ Gold Core 4.999 Tl Mağaza Stoklu Sadece

Neden bu kadar ucuz , değerlendirilmeli

Asıl soru şu: Bu kadar iyi indirimler yapıyorlarsa, yarın ve diğer günler indirim günlerinde ne yapacaklar 😶‍🌫️

Hocam güzel psu ama diğerine göre daha üstün değil. Core olanlar biraz daha fp odaklanıyormuş. Bundaki fark maliyeti kısmak için japon yerine tayvan kapasitörler kullanılmış. Bugün mağazaya uğrayıp alıcam.
Evet bunu gemini da söyledi:

1. Bileşen Kalitesi ve Ömür (Enermax Önde) Enermax REVOLUTION III, iç yapısında %100 Japon kapasitörlerkullanır. Bu durum, güç kaynağının uzun vadedeki dayanıklılığını ve ağır yük altındaki stabilite ömrünü artırır. NZXT'nin "Core" serisi, ana NZXT C-Gold serisinin biraz daha uygun fiyatlı versiyonudur ve genellikle Tayvan menşeili 105°C kapasitörler kullanır. Bu kötü olduğu anlamına gelmez ancak saf bileşen kalitesinde Enermax bir adım öndedir.

Kesinlikle alınmaz. Mağazadan hiç alınmaz. Adamlar ayıplı ürünü online alınmasına rağmen 14 günlük yasal cayma olmasına rağmen iade ederken zorluk çıkarıyorlar. Mağazadan alsanız eve gidip açsanız coil whine çıksa çalışmasa iadeyi falan unutun mağazadan aldınız derler. Kaç gündür bu sorunlu firmanın bana sıkıntı çıkarmasından bıktım. 6-7 ay öncesinde THH başvurdum ve kazandım. Ürünü THH sonucundan sonra kargolamadım kargoda başına gelebilecek sorumluluğuda kendi üstüne almıyorlar siz meshulsunuz falan diyorlar. Mağazaya götürüp koca monitörü bıraktım. Bu sefer mağaza elemanı 3 sayfa evrak imzalatmamış. Bugün mail atıyorlar. Ücret iadesi için evrak imzalamanız lazım vs vs. Ben daha dün Acıbadem mağazasında THH kararıyla gittim ürünü teslim ettim imzalatsaydınız diyorum. Gitmeden önce haber vermem gerekiyormuş evrak hazırlayacaklarmış peh peh. Kesinlikle fazla verir başka yerden alırım. İtopyadan çöp dahi almam. Alışverişte tercih edeceğiniz son site olsun.

Son düzenleme:
Kesinlikle alınmaz. Mağazadan hiç alınmaz. Adamlar ayıplı ürünü online alınmasına rağmen 14 günlük yasal cayma olmasına rağmen iade ederken zorluk çıkarıyorlar. Mağazadan alsanız eve gidip açsanız coil whine çıksa çalışmasa iadeyi falan unutun mağazadan aldınız derler. Kaç gündür bu sorunlu firmanın bana sıkıntı çıkarmasından bıktım. 6-7 ay öncesinde THH başvurdum ve kazandım. Ürünü THH sonucundan sonra kargolamadım kargoda başına gelebilecek sorumluluğuda kendi üstüne almıyorlar siz meshulsunuz falan diyorlar. Mağazaya götürüp koca monitörü bıraktım. Bu sefer mağaza elemanı 3 sayfa evrak imzalatmamış. Bugün mail atıyorlar. Ücret iadesi için evrak imzalamanız lazım vs vs. Ben daha dün Acıbadem mağazasında THH kararıyla gittim ürünü teslim ettim imzalatsaydınız diyorum. Gitmeden önce haber vermem gerekiyormuş evrak hazırlayacaklarmış peh peh. Kesinlikle fazla verir başka yerden alırım. İtopyadan çöp dahi almam. Alışverişte tercih edeceğiniz son site olsun.
Valla sanırım haklısın mağazadan almaktan vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,593
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri