dün gece başlamış herhalde bileşen yoktu gece yeni girdiler pc tarafını diye düşünüyorumdünden beri varmış buranın ölücüleri nası kaçırdı abi hiç yakıştıramadım valla
z fold5 normalde 65 k mı?Samsung Galaxy Z Fold5 256 Gb Akıllı Telefon Demo fiyatı, teknik özellikleri, Galaxy Z Fold 5 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Z Fold5 256 Gb Akıllı Telefon Demo fiyatı, teknik özellikleri, Galaxy Z Fold 5 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
malatya uyuma şu fiyata bak z fold5 20k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
izmir mavişehir kaçırmaSamsung Galaxy Z Flip6 256 Gb Akıllı Telefon Mavi Demo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Z Flip6 256 Gb Akıllı Telefon Mavi Demo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GIGABYTE B860M EAGLE Intel B860M Soket 1851 DDR5 9066MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B860M EAGLE Intel B860M Soket 1851 DDR5 9066MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
b860 ve 4070 bulunduğum şehirde var sizce almalı mıyım?
Şuan 32gb DDR4, intel 12400lü ve 3070'li bi sistemim var.
İlerde iş öncelikli 7800x3d işlemcili iyi bi pc toplamak istiyorum alıp kenara koyulur mu?
İlk oradan paylaşıldı sanırım, direkt yönlendirdim ama ne kadar hızlı insanlar varmış arkadaş...hangisi hatırlamıyorum bir anda 4-5 yerden 9070 bildirimi geldi
anakartları özellikle bir yerden aldım via verdim
sonra bir arkadaş sağolsun ana konuyu attı buraya ana sayfaya bile koymuş vatan görmemişiz...
ben çalışanların da aldığını düşünüyorumİlk oradan geldi sanırım, direkt yönlendirdim ama ne kadar hızlı insanlar varmış arkadaş...
söğütözünden sağ çıkmak mümkün değildir şimdi dfgjfjdgjdfgankarayı yemişler galiba
bırak sogutozunu nata vega dısında stok goremedım ankarada ölücüler dolusmus galibaben çalışanların da aldığını düşünüyorum
söğütözünden sağ çıkmak mümkün değildir şimdi dfgjfjdgjdfg
Aşırı ihtiyacım yok. Valodan başka bi şey oynamıyorum. Ama yazılımla uğraştığım için işlemci upgrade yapmam gerekecek ilerde.Ekran kartı ihtiyacın varsa kırık çıkık yoksa 4070 alınır.
9070 ya da 4070 olsa giderdim benbırak sogutozunu nata vega dısında stok goremedım ankarada ölücüler dolusmus galiba
GIGABYTE A620M HAMD AMD Soket AM5 MATX DDR5 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE A620M HAMD AMD Soket AM5 MATX DDR5 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bi bu var bunun icinde o kadar o kaosa girmege degmez