❌İndirim Bitti! Asrock B850m Pro-A Matx Anakart 5650tl

bro bu anakartlarda ne fark ediyor mesela işlemcide ekrankartıda ikisinde çalışıyor anlamadım bilmediğimden soruyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İKİSİNDEDE EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ TAM PERFORMANS ÇALIŞIYOR DEĞİLMİ
VRM sayısı , Pcie slotları m2 soğutucu , anakart üzerindeki connector sayısı ( fan girişi vs . ) bunlar ufak eksiklikler vrm sayısı haric

bu fiyata göre Pcie gen 5 var hem ssd hem grafik kartında . çok iyi

Asrock ankartlar düzeldi mi ? büyük sıkıntıları vardı en son.

Asrock ankartlar düzeldi mi ? büyük sıkıntıları vardı en son.
çoğu yerde yazılımla düzeldi diye okudum detaylı bilgim yok

Asrocka biraz ön yargım var biosu ve açılma süreleriyle ilgili. O sebeple tercih etmem. Ne konuda iyi? Ram slotu dışında bariz fark göremedim.
işlemci besleme (VRM) olarak, fiyat olarak

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
ASROCK 9850x3d var bios güncelleme yapmadığım halde sorun yok
hem am4de hem am5te birçok çeşit asrock anakart kullandım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. nedendir bilmiyorum insanların bir ön yargısı var bu markaya. halbuki acaip ucuz anakartlarında en baba işlemcileri rahat rahat besleyebileceklerini bilmiyorlar :D

hem am4de hem am5te birçok çeşit asrock anakart kullandım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. nedendir bilmiyorum insanların bir ön yargısı var bu markaya. halbuki acaip ucuz anakartlarında en baba işlemcileri rahat rahat besleyebileceklerini bilmiyorlar :D
Hocam sizin sıkıntı yaşamamış olmanız başkalarının yaşamadığı anlamına gelmez az şikayet görmedik internette videolara bile konu oldu.

tabii ki ki de ön yargı olacak böyle bir olay yaşadıktan sonra firma. kimse malı zarar görsün istemez

Hocam sizin sıkıntı yaşamamış olmanız başkalarının yaşamadığı anlamına gelmez az şikayet görmedik internette videolara bile konu oldu.

tabii ki ki de ön yargı olacak böyle bir olay yaşadıktan sonra firma. kimse malı zarar görsün istemez
hem içerik üretirken hem kendime ve etrafımdakilere sistem toplarken zebellah kadar asrock anakart kullandım. inanırmısın 1 tanesinden bile problemdir sıkıntıdır zarttır zurttur geri dönüşü olmadı. hepsi inanılmaz memnun iyiki daha fazla para bayılmadık diyor. şimdide ihtiyacım olmamasına rağmen bu ilandaki asrock b850yi satın aldım. 5000 küsüre bildiğin bedava dursun kenarda :)

hem içerik üretirken hem kendime ve etrafımdakilere sistem toplarken zebellah kadar asrock anakart kullandım. inanırmısın 1 tanesinden bile problemdir sıkıntıdır zarttır zurttur geri dönüşü olmadı. hepsi inanılmaz memnun iyiki daha fazla para bayılmadık diyor. şimdide ihtiyacım olmamasına rağmen bu ilandaki asrock b850yi satın aldım. 5000 küsüre bildiğin bedava dursun kenarda :)
abi sesin çok seksi bu arada ne alaka deme öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri