Bilgisayarcı atasözleri

O yüzden bilgisayar bölümü okuyun, hem geleceğin mesleği, hemde bilgisayar alıcağınız zaman sürünmüyorsunuz.
hocam daha geçen öyle bir olay yaşadım . az kalsın bana rx550 li sistem satıyordu . 4500tl ye . önceden gitseymişim belki de dünyanın en büyük kazığı yerdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1597934109203.png

abi ekran kırıldı
Format atayım düzelir

Kardeşim ben bunu yaptım artık sorun çıkartmaz.
3 Gün Sonra: işlemci yanar ve yeni işlemci almak zorunda kalırsın.

Ana konu yapın mod reis. Herkes bildiği atasözleri yazsın buraya . UPluyorum.

Benim konuştuğum bilgisayarcının lafı %100 gerçektir "Ryzen 5 3600 100 derece olması normal bir şey olmaz"

Benim konuştuğum bilgisayarcının lafı %100 gerçektir "Ryzen 5 3600 100 derece olması normal bir şey olmaz"

O işlemci stock soğutucu ile 95 dereceyi geçemez, tam yükte hep frekans kısar yinede 95 dereceyi geçmez çünkü 95 dereceden sonra sistem kapanır.

O işlemci stock soğutucu ile 95 dereceyi geçemez, tam yükte hep frekans kısar yinede 95 dereceyi geçmez çünkü 95 dereceden sonra sistem kapanır.
Zaten benimki CPB açıkken maximum 90 görüyordu 80-90 dı sonra ona söyledim o 100 e kadar çıkar dedi bende işlemciyi 90 derecede kullanmak istemediğimden cpb kapadım

Garantisi benim....

Zaten benimki CPB açıkken maximum 90 görüyordu 80-90 dı sonra ona söyledim o 100 e kadar çıkar dedi bende işlemciyi 90 derecede kullanmak istemediğimden cpb kapadım

O adam 100 dereceyi ekran da görebiliyor ise görsün, he tabii bide işlemciyi eline alması var :D.

Ordaki çalışanların çoğu zaten mahalle bilgisayarcısı kadar cahil olduklarından çok takılma.
o mağaza mahalle pc cilerle eşit. AVM lerdeki Mahalle bilgisayarcısı.

Garantisi benim kardeşim.

Geri