Bilgisayarcı atasözleri

Ordaki çalışanların çoğu zaten mahalle bilgisayarcısı kadar cahil olduklarından çok takılma.
Sıvı soğutmanın bakırının jelatini üzerinde kalmış ben de diyordum nasıl 95 derece oldu bu diye. Sürdükleri macun iyi değildi gittim MX4 aldım kendim yaptım bu sefer.

Sıvı soğutmanın bakırının jelatini üzerinde kalmış ben de diyordum nasıl 95 derece oldu bu diye. Sürdükleri macun iyi değildi gittim MX4 aldım kendim yaptım bu sefer.

Ben Vatana sadece uygun fiyatlı ürün varsa almak için giderim, gittiğim de ordakilere bir şey danışmamaya dikkat ediyorum, fikirlerini almıyorum çünkü onlar bir fikir önermeye başladımı, Allah Kerim...

Ben Vatana sadece uygun fiyatlı ürün varsa almak için giderim, gittiğim de ordakilere bir şey danışmamaya dikkat ediyorum, fikirlerini almıyorum çünkü onlar bir fikir önermeye başladımı, Allah Kerim...
abi benim 750 wat power vardı kardeşim ben onu 300 wat yaptım elektrik faturası fazla geliyordu zaten dsadsadasd

Vatan ve uygun fiyatlı. hahahaahaha çok komik . Bildiğimiz vatan bilgisayar diyorsun demi

Bi ara İ5 9400F i 900 TL ye düştüğünden ordan almıştım ondan :).
Ama ne zaman? Gaming gecesi gibi belki indirime girmiştir . AMA vatan ve uygun fiyatlı demek çok büyük bir yanlış.

Ama ne zaman? Gaming gecesi gibi belki indirime girmiştir . AMA vatan ve uygun fiyatlı demek çok büyük bir yanlış.

2019 un kasım ayında falan almıştım çok önceden :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra tekrar 900 TL ye sattım ikinci elden.

Bazı bilgisayarcılar iyi insanlar şuan 250-350 tl olan amd radeon r5 220 yi 200 tl ye aldıö

Geri