Thermalright Phantom Spirit 1999tl

ARGB modelini kullanıyorum r5 5600 ile oyunlarda 52 53 derecede çalışıyor

hocam bu evonun ekranlı bi farklı modeli 4 bine falanda var bende bayadır bakıyorumda. Cok fark var normaliyle harbiden bayılıcam farkı gibi duruyor :D
manyak tatlı ama 3-4 k olması lazım max saçma fiyat bende bayılmıyorum ve bukadar para vericem ürünler ramlari görmemiz lazım bence.

zmanında iyzico ile 250 liraya almıştık ne günlerdi be hahahaha

manyak tatlı ama 3-4 k olması lazım max saçma fiyat bende bayılmıyorum ve bukadar para vericem ürünler ramlari görmemiz lazım bence.
o benim için sıkıntı değil. Muıhtemelen pahalılıktan dolayı düz ram alcam cünkü 64gb almam gerekiyor. Zaten ışık cok sevmiyorum şöyle sade derece ve yüzde yazsın oh miss temiz temiz kasa olsun istiyorum. Benim dediğim bu

2 hafta önce Peerless Assassin aldım, 2 tane de Noctua fan koydum. 7600x 10-15 derece oynadı. Kaliteli soğutucular gerçekten.
12400f kullanıyorum rdr2 de 55 dereceyi gecmiyo 2 saat oynadım normalde bu forumdaki modeli alcaktımda matx anakart oldugu icin ramleri sıkıştırmasıyla ugrasmak istemedim

o benim için sıkıntı değil. Muıhtemelen pahalılıktan dolayı düz ram alcam cünkü 64gb almam gerekiyor. Zaten ışık cok sevmiyorum şöyle sade derece ve yüzde yazsın oh miss temiz temiz kasa olsun istiyorum. Benim dediğim bu
bende aynı en iyi hava soğutmaları almak istiyorum stok yok :D

peki bu phantom sipiritten daha iyisi varmı hocam. Ama noctua d15 v2 gibi 13 bin olmasın :D
siyahi güzel birde vision var oda güzel ama bu en iyisi :D
1779479020497.webp

Geri