Yardım Asus İade Kampanyası

BhdrAlnk

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba, MediaMarkt üzerinde ASUS ROG Pelta'nın fiyatı indirimde ve taksit imkanı bulunuyor. Ancak kampanya sayfasında MediaMarkt belirtilmemiş. Satın alsam kampanyaya katılabilir miyim veya katılan var mı? Yardımcı olur musunuz?"

Bu şekilde msı kampanyasına katılmıştım vatan bilgisayar yoktu mesela ama yaptığım işlem için iade vermişlerdi böyle bir şey asus içinde geçerlimidir.

Asusun 2 tane kampanyası var

Nakit İade Kampanyası
Ekipmanını Anlat Kampanyası

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    17.6 KB · Hit: 72
Son düzenleme:
yıllar önce anakart almıştım iade olmamıştı o gündür sevmiyorum firmayı

hocam asusa mail attım asus türkiye'ye mail attım sonuç sıfır illaki alan olmuştur tabi ama ben alamadım
Ben msı kampanyasına katılmıştım 2-3 hafta içerisinde iade yapmışlardı , asustan bunu beklemezdim açıkcası , gerçi çoğu yerde okudum dediğiniz gibi mağduriyet yaşayan kişiler var.

Başvuru durumunuzu kontrol ettiniz mi 4 aşamadan oluşuyor
başvuru durumu onaylandığı halde yatmadı hocam kaç defa mailleştim asusla kaç defa bilgilerimi tekrar istediler ama sonuç olumsuz bende ümidim kestim saldım yanlış anlaşılmasın bununla para için uğraşmadım kandırıldım gibi bir şey oldu yani o yüzden uğraştım daha da uğraşmam :)

Arkadaşlar merhaba, MediaMarkt üzerinde ASUS ROG Pelta'nın fiyatı indirimde ve taksit imkanı bulunuyor. Ancak kampanya sayfasında MediaMarkt belirtilmemiş. Satın alsam kampanyaya katılabilir miyim veya katılan var mı? Yardımcı olur musunuz?"

Bu şekilde msı kampanyasına katılmıştım vatan bilgisayar yoktu mesela ama yaptığım işlem için iade vermişlerdi böyle bir şey asus içinde geçerlimidir.

Asusun 2 tane kampanyası var

Nakit İade Kampanyası
Ekipmanını Anlat Kampanyası
Bilgi için teşekkürler

Geri