❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

ataşehir paladiuma gittim sattık onu ya çektiler ürün stokta görünmesine rağmen neymiş sistemde hata olabilirmiş 1 saat stokta gözüktü.
Az sayıda mağza stoğu indirimleri yalan dolan 1 2 ürün geliyor onuda çalışanlar alıyor veya arkadaşına saklıyor ben mağzadan çıktım gördüler direkt stoktan düştü orda biri direkt ibandan para attırıp arkadaşı için almıştır. Müşteri hizmetleride olayı bildiği için telefonu ordan birine verin ben konusuyım sizin için dedi komedi gibi bir durum
en uzun sürede orada stok görünmüştü

ataşehir paladiuma gittim sattık onu ya çektiler ürün stokta görünmesine rağmen neymiş sistemde hata olabilirmiş 1 saat stokta gözüktü.
Az sayıda mağza stoğu indirimleri yalan dolan 1 2 ürün geliyor onuda çalışanlar alıyor veya arkadaşına saklıyor ben mağzadan çıktım gördüler direkt stoktan düştü orda biri direkt ibandan para attırıp arkadaşı için almıştır. Müşteri hizmetleride olayı bildiği için telefonu ordan birine verin ben konusuyım sizin için dedi komedi gibi bir durum
Çalışan arkadaşlar kendine ayırtıyor. Ben da az önce şubedeydim 9060 xt 16gb aldım.

Birazdan vatan kartlar kaça verildi not alacam daha da altına kart satilmadikca almıyoruz, netiz 😀
Vatan böyle indirimleri yapıyor sonra biz indirim konusu açmaya çalışınca beğenmiyorlar :D lianli galahad2 280mm bu arada merak eden varsa :D
1779381646826.webp

Kart yüksek ihtimalle teşhirdi ancak hiçbir şekilde bilgi vermediler bana. Nereden mi anladım içinden çıkan kablonun oturma pini kırık ulan vatan...

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.07.02 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.07.02 (1).webp
    449.3 KB · Hit: 117
geçmiş olsun hocam çözülebilecek problem mi
yazacağım şimdi vatana
ram gönderiyorlar soğutucusu yerinden çıkmış geliyor ekran kartı gönderiyorlar kablosunun pini kırık geliyor neyse sağlık olsun
ram içinde değişim kararını zar zor aldırdım halen ürün önerecekler bekliyoruz...

yazacağım şimdi vatana
ram gönderiyorlar soğutucusu yerinden çıkmış geliyor ekran kartı gönderiyorlar kablosunun pini kırık geliyor neyse sağlık olsun
ram içinde değişim kararını zar zor aldırdım halen ürün önerecekler bekliyoruz...
Şansın artık kardeşim geçmiş olsun çözersin umarım

online kapalı satış, tüm ürüünlerde 1-2 stok, msrp altı fiyata satış, bu ürünlerin teşhir iade ürünler belliydi.

online kapalı satış, tüm ürüünlerde 1-2 stok, msrp altı fiyata satış, bu ürünlerin teşhir iade ürünler belliydi.
kablo pini kırık ürün göndermezsin ama teşhir olsa iade ürün olsa eyvallah onda da haber vermeleri lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşhir değilde iade ürün olabilir belki ama onuda soylemeleri gerekti
Evet bir de kablo pini kırık nasıl gönderebilir koca firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs